Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Nagelstudio in Gouda

Je handen zijn de hele dag in beeld

Naast je gezicht zijn je handen dagelijks het meest in beeld. En op je trouwdag helemaal. Je draagt je bruidsboeket in je hand, je geeft je gasten een hand, jullie schuiven de trouwringen om elkaars vingers, je tekent de trouwakte….

Zorg er daarom voor dat je handen er verzorgd uitzien. Daarbij horen mooie en perfect verzorgde nagels. Maak jij je zorgen om je nagels? Vraag dan een nagelstyliste om advies en een behandeling voor een perfect resultaat!

Nagelstudio tips
Bij een nagelstyliste kun je terecht voor advies over je nagels en kun je mooie en sterke kunstnagels laten aanbrengen in de vorm en lengte van jouw voorkeur. Ook voor een manicure, het verstevigen van je eigen nagels en het verzorgen van je nagelriemen kun je hier terecht. En natuurlijk ook voor het lakken van je nagels in de kleur van je voorkeur. O ja, overleg met je nagelstyliste voor een laatste check van je nagels vlak voor je trouwdag.

Nagelstudio voorbeelden
Mooie, verzorgde nagels en handen vallen op en staan elegant. Na het aanbrengen van je kunstnagels wil je die natuurlijk in een mooie kleur gelakt hebben, passend bij je uiterlijk en je bruidskapsel. Ook daar helpt de nagelstyliste je graag bij, net als bij de verzorging van je nagelriemen, een handscrub en noem maar op. Vraag je nagelstyliste ook eens om nail art, ofwel het versieren van je (kunst)nagels met lak, steentjes, stickertjes of veertjes. Uniek!

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation