Welke.nl

Bijzondere locaties in Limburg

Gave locatie Limburg. Welkom! Misschien ben je al een behoorlijke poos op zoek naar een geweldige gave, spectaculaire en prachtige plek om te trouwen en ben je om dezelfde reden nu aanbeland op onze pagina locatie Limburg. 

lees verder

Locatie

Laat je inspireren

Hoe betrek je jouw huisdier bij je bruiloft?

Huisdier meenemen naar je bruiloft? Natuurlijk, hartstikke gaaf! Of je nou een kat, hond, konijn, paard, varken of geit mee wil nemen; een dier op je bruiloft is altijd super leuk. En wat een gave foto’s kun je dan laten maken! Check hier de tips voor gave bruidsfoto’s met jouw huisdier.

Trouwtradities die nooit oud worden

We kennen allemaal trouwtradities die wel oud zijn, maar nooit oud zullen worden. Snap je? Van die tradities die gewoon te leuk en te mooi zijn om ooit te veranderen. Zoals op één knie gaan als je iemand ten huwelijk vraagt of het feit dat je als bruiloftsgast geen wit draagt. Lees hier over andere trouwtradities die nooit zullen veranderen!

Een wauw-entree maken op je bruiloft. Zo doe je dat!

Iedere bruid maakt graag een onuitwisbare indruk op haar bruiloft. Wil je voor de echte wauw-factor gaan, lees dan de volgende tips!

Trouwen in je eigen achtertuin, super romantisch!

Klinkt het niet sprookjesachtig, trouwen in je eigen achtertuin? Dat is het ook! Je hoeft geen grote achtertuin te hebben, maar het vergt wel enige voorbereiding. Je hebt een BABS nodig, catering, decoratie... Wij helpen je op weg.

Trouwen op de boerencamping

Ben je gek op boerderijen of hebben jullie zelf een boerderij? Dan is trouwen op een boerencamping ook wel iets voor jullie. De boerderijbruiloft wordt steeds populairder. Je hebt genoeg plek, een prachtige scène en een relaxte sfeer. Lees meer over de boerderijbruiloft!

3x tips voor een bruiloft in eigen tuin

Heb jij een grote tuin en ben je gek op het buitenleven? Denk dan eens na over trouwen in je eigen tuin. Van een kleine ceremonie tot aan een groot feest. Laat je in deze blog inspireren en tover jouw tuin om tot een prachtige trouwlocatie.

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation