Welke.nl

Bijzondere locaties in Friesland

Coole locatie Friesland. Je bent op zoek naar een prachtig landschap, een supergaaf gebouw of een andere bijzondere plek om te trouwen en wil daarbij de hulp inschakelen van de geweldig goede professionals van onze pagina locatie Friesland. Dat kan! 

lees verder

Locatie

Laat je inspireren

De goedkope minibruiloft is dé trend van het jaar

Zo klein mogelijk trouwen is dé trend van het jaar. Een grote bruiloft brengt namelijk niet alleen veel kosten met zich mee, maar ook heel veel geregel, veel tijd en veel stress. En hoe meer je wil, hoe meer er in de soep kan lopen. De minibruiloft is goedkoop, super chill en hartstikke leuk!

Hoe betrek je jouw huisdier bij je bruiloft?

Huisdier meenemen naar je bruiloft? Natuurlijk, hartstikke gaaf! Of je nou een kat, hond, konijn, paard, varken of geit mee wil nemen; een dier op je bruiloft is altijd super leuk. En wat een gave foto’s kun je dan laten maken! Check hier de tips voor gave bruidsfoto’s met jouw huisdier.

Trouwtradities die nooit oud worden

We kennen allemaal trouwtradities die wel oud zijn, maar nooit oud zullen worden. Snap je? Van die tradities die gewoon te leuk en te mooi zijn om ooit te veranderen. Zoals op één knie gaan als je iemand ten huwelijk vraagt of het feit dat je als bruiloftsgast geen wit draagt. Lees hier over andere trouwtradities die nooit zullen veranderen!

Een wauw-entree maken op je bruiloft. Zo doe je dat!

Iedere bruid maakt graag een onuitwisbare indruk op haar bruiloft. Wil je voor de echte wauw-factor gaan, lees dan de volgende tips!

Trouwen in je eigen achtertuin, super romantisch!

Klinkt het niet sprookjesachtig, trouwen in je eigen achtertuin? Dat is het ook! Je hoeft geen grote achtertuin te hebben, maar het vergt wel enige voorbereiding. Je hebt een BABS nodig, catering, decoratie... Wij helpen je op weg.

Trouwen op de boerencamping

Ben je gek op boerderijen of hebben jullie zelf een boerderij? Dan is trouwen op een boerencamping ook wel iets voor jullie. De boerderijbruiloft wordt steeds populairder. Je hebt genoeg plek, een prachtige scène en een relaxte sfeer. Lees meer over de boerderijbruiloft!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation