Welke.nl
Locatie

Waar gaan jullie trouwen?

Locaties om te gaan trouwen, feest te vieren, een huwelijksreceptie te houden en te dineren vind je overal in ons land. Van fraaie kastelen en luisterrijke buitenplaatsen, tot romantische of trendy hotels.

lees verder

Locatie in gemeente Bunnik

Laat je inspireren

Bijzondere trouwdatums 02-02-2020 | 20-02-2020

Ieder jaar zijn er wel bijzondere datums die in trek zijn bij bruidsparen. Voor komend jaar vallen bijvoorbeeld 02-02-2020 op, en 20-02-2020 is ook een mooie! Zo vergeet je nooit je trouwdatum meer…

Trouwen in de buitenlucht? Vind hier de mooiste locaties

Trouwen in de buitenlucht betekent natuurlijk niet dat je geen dak boven je hoofd hebt tijdens de gehele bruiloft. Meestal vindt de plechtigheid buiten plaats en kunnen de gasten ook naar binnen zodra het wat frisser wordt of wanneer bijvoorbeeld onverhoopt het weer omslaat. Binnen is dan de zaal uiteraard geheel aangekleed en klaar voor ontvangst van de gasten. Party on!

Beach wedding? Zo gebruik je lichtblauwe accenten!

Gaan jullie voor een beach wedding? Dan mag lichtblauw als kleuraccent niet ontbreken. De beste tips om deze tint subtiel in de styling te brengen.

De goedkope minibruiloft is dé trend van het jaar

Zo klein mogelijk trouwen is dé trend van het jaar. Een grote bruiloft brengt namelijk niet alleen veel kosten met zich mee, maar ook heel veel geregel, veel tijd en veel stress. En hoe meer je wil, hoe meer er in de soep kan lopen. De minibruiloft is goedkoop, super chill en hartstikke leuk!

Hoe betrek je jouw huisdier bij je bruiloft?

Huisdier meenemen naar je bruiloft? Natuurlijk, hartstikke gaaf! Of je nou een kat, hond, konijn, paard, varken of geit mee wil nemen; een dier op je bruiloft is altijd super leuk. En wat een gave foto’s kun je dan laten maken! Check hier de tips voor gave bruidsfoto’s met jouw huisdier.

Trouwtradities die nooit oud worden

We kennen allemaal trouwtradities die wel oud zijn, maar nooit oud zullen worden. Snap je? Van die tradities die gewoon te leuk en te mooi zijn om ooit te veranderen. Zoals op één knie gaan als je iemand ten huwelijk vraagt of het feit dat je als bruiloftsgast geen wit draagt. Lees hier over andere trouwtradities die nooit zullen veranderen!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation