Laatste artikelen

Laat je inspireren

Wat doet de moeder van de bruid?

Als moeder van de bruid heb je eigenlijk maar één hoofdtaak: er zijn voor je dochter, onbaatzuchtig en de hele dag, maar er zijn nog wat andere taken die de bruidsmoeder kan oppakken op de trouwdag van haar dochter.

Welke kleding draagt de vader van de bruid?

Voor de bruidsmoeder bestaan er regels omtrent de bruiloftskleding, maar welke kleding draagt de vader van de bruid? Je kunt natuurlijk altijd suggesties geven, maar het is ook belangrijk dat hij zich prettig voelt bij wat hij draagt.

Trouwkaarten: hoe opvallender hoe beter!

Je bruiloft is de dag van je leven, en dus moet álles speciaal zijn wat met die dag te maken heeft. De muziek, de outfits, de locatie, de catering, enzovoorts. Maar ook natuurlijk je trouwkaarten, immers begint bij de trouwkaarten de trouwbeleving. Hoe maak je opvallende trouwkaarten die ervoor zorgen dat je opvalt en dat je gasten al helemaal zin krijgen in de grote dag?

7 tips om af te vallen voor je bruiloft

Als je wilt afvallen voor je bruiloft, is het zaak om ongezonde dieettrends te vermijden en enkele gemakkelijke veranderingen in je eet- en leefpatroon door te voeren waarmee je snel en duurzaam effect ziet. Door alle zaken die je moet regelen voor je bruiloft is het immers al een hectische tijd.

Knus en sfeervol: kies voor een winterwedding

Trouwen in de winter betekent trouwen in een warme en knusse sfeer, met mooie decoraties, veel kaarsen en als het meezit een laagje sneeuw! Laat je inspireren en kies voor een winterwedding.

Botst het af en toe? Dat is juist gezond voor je relatie!

Hoor jij ook wel eens van die stellen zeggen dat ze nog nooit echt ruzie hebben gehad? En vraag je je dan ook af: hoe kan dat in hemelsnaam, en wat doen wij dan verkeerd…?! Geen paniek: het is heel normaal als het af en toe botst. Sterker nog, het kan juist goed voor je relatie zijn.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation