Laatste artikelen

Laat je inspireren

Trouwjurken trends voor de ‘anti-bruid’

Iedereen heeft wel die ene vriendin die niet echt meisjesachtig is. Jurken dragen doet ze nooit, en hoge hakken heeft ze niet eens in haar bezit. Romantiek? Doe maar gewoon, zal ze waarschijnlijk zeggen. Voor deze vrouwen hebben wij een artikel over bruidsmode voor de ‘anti-bruid’. Lekker nuchtige bruidsmode, niet te gek, maar toch geweldig mooi!

Maak je lippen zacht & kusklaar voor het jawoord

Trouwen in de winter is hartstikke romantisch, maar de weersomstandigheden kunnen veel eisen van je huid en met name je lippen. Net zoals je handen kunnen uitdrogen, kan je ook last krijgen van gebarsten lippen. Daarmee wil je niet voor het altaar verschijnen! Gelukkig zijn er veel tips die je kunt volgen om droge lippen te voorkomen.

Kies je bruidsmeisjes en jonkers met zorg uit

Tijdens de voorbereiding van jullie bruiloft kan je wel een handje hulp gebruiken. Je bruidsmeisjes en de jonkers van je aanstaande hubby zijn dan jullie emotionele en tactische ondersteuning. Zoek ze daarom zorgvuldig uit!

Zo blijft je partner in jou geïnteresseerd

Als je net verliefd bent, dan is het gezellig en spannend om samen, ongeacht waar je bent. Na een tijdje is er toch wat meer voor nodig om het vuur te laten branden. Met deze tips blijft je partner in jou geïnteresseerd.

Spaargeld bruiloft thuis bewaren of op de bank?

Een bruiloft is een dure aangelegenheid, vaak hebben mensen al enkele jaren gespaard om te kunnen trouwen. Laat je het spaargeld tot die tijd op de bank staan, stop je het in een kluis of bewaar je het in huis? En hoe zit het met de belastingdienst en verzekeringen?

Een smoking-hip huwelijksfeest

Nadat de bride to be een volmondig ja heeft geroepen, is het tijd om jullie huwelijksfeest te plannen. De vraag die vervolgens door ieder zijn hoofd spookt, is wat je op deze speciale dag aantrekt. Natuurlijk wordt dit niet het pak dat lijkt op iets wat je al in je kast hebt hangen. Een stijlvol alternatief is daarom de smoking. Trouwen in een smoking is uniek en zorgt voor een feestelijke en chique sfeer tijdens jullie bruiloft.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation