Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zes tips voordat je de trouwjurk aantrekt

Op de grote dag zelf is het heel begrijpelijk dat je jezelf zo snel mogelijk in je prachtige trouwjurk wilt hijsen. Toch is het verstandig om nog even in je pre-bruiloftskleding te blijven lopen, want zo kan je een aantal ongelukjes voorkomen! Onze zes tips hieronder helpen je daarbij.

• Geef je make-up tijd om te drogen

Het is niet voor niks dat je haar en bruidsmake-up als eerste wordt gedaan op de dag van de bruiloft. Plan een activiteit in tussen make-uppen en het aantrekken van de bruidsjurk, bijvoorbeeld een hapje eten of drinken.

• Ontbijt voordat je de jurk aantrekt

Heel veel ontbijtproducten kunnen lelijke vlekken achterlaten. Jam, sinaasappelsap, ei... Een tafel vol gevaar voor stralend witte bruidsjurken. Play it safe!

• Maak foto’s!

Niets is leuker dan een kijkje achter de schermen bij de bruid to be die zich aan het voorbereiden is op één van de belangrijkste dagen uit haar leven.

• Maak gebruik van het toilet

Er wordt misschien wel eens over gelachen, maar ‘even’ plassen terwijl je al in je trouwjurk zit is echt niet zo gemakkelijk. Bovendien kan je dat ook niet in je eentje. Geniet dus nog even van je privacy en zorg dat je naar het toilet gaat voor je de jurk aantrekt, ook al hoef je niet echt heel nodig.

• Cola, koffie, thee, felgekleurde sapjes – ze gaan allemaal even uit het zicht en aan de kant, want je wilt het niet riskeren om een vlek op je jurk te krijgen

Drink deze dag water, dat is niet alleen veiliger voor je jurk maar ook nog eens heel gezond.

• Haal eens diep adem

Neem een momentje voordat je de jurk inglijdt. Zo kom je niet alleen van je stress af, maar help je ook degenen die jou weer helpen met je trouwjurk. Succes!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation