Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Witgouden trouwringen zonder & met edelstenen

Witgoud is geliefd. Er bestaat een eeuwenoud gezegde, bedacht door een vrouw: “Geef goud als je van mij houdt”. Tja, daar valt niets tegen in te brengen, natuurlijk. Gouden sieraden zijn altijd gewild en dat is met gouden trouwringen niet anders!

Gekleurde edelsteen of diamant

Een witgouden trouwring is prachtig te combineren met een schitterende gekleurde edelsteen of diamant. Dan moet je niet denken aan een knots van een steen, want dan wordt zo’n ring wellicht een beetje overdreven. Een kleinere diamant of edelsteen past veel beter bij de elegante vingers van een vrouw en kan de ring naar een hoger niveau tillen.

Meerdere diamantjes in één ring

Meerdere gekleurde edelsteentjes of diamantjes in één ring zijn ook prachtig, denk bijvoorbeeld drie op een rij. Dezelfde of matchende kleuren zorgen voor één geheel en zo blijft de ring ook na een aantal jaren erg mooi.

Mat witgouden trouwringen steeds populairder

Ze worden steeds populairder, ook al zijn ze nooit weg geweest: mat gouden ringen. Mat goud geeft een speciale gloed aan de ring en staat erg chique. Matte ringen glimmen natuurlijk iets minder dan gladde ringen, maar je kan glad en mat prima met elkaar combineren. Je ziet bij matte ringen wel eerder krasjes dan bij gladde ringen, hoewel niemand van krasjes houdt, is het volstrekt normaal.

Vingerafdruk graveren in je witgouden ring

Wil je een hele persoonlijke boodschap laten graveren aan de binnenkant van jullie trouwringen, maar vind je alleen jullie trouwdatum te weinig? Denk dan eens aan jullie vingerafdruk. Persoonlijker kan het haast niet worden. Jouw vingerafdruk in zijn ring en andersom de zijne in jouw ring. Heel romantisch! Zo dragen jullie altijd een stukje van elkaar bij je, hoe ver jullie ook uit elkaar zijn.

Laat je inspireren

Je kunt tegenwoordig praktisch alles laten graveren, bedenk dus maar een super origineel idee en je kan het in je ring laten graveren!


Ga naar Trouwringen afbeeldingenTekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation