Wie doet wat tijdens het trouwfeest?

Ben je onlangs verloofd? Proficiat! Er komen spannende tijden aan. Nu is het plannen, dromen en genieten van de mooie momenten tot jullie speciale dag. Toegegeven, er komt waarschijnlijk wel wat stress en spanning bij kijken, maar als je de juiste mensen aan je zijde hebt, komt dat helemaal goed! Maar wie doet eigenlijk wat op een bruiloft?

De getuige


De getuige heeft de meest eerbare en bovendien cruciale rol tijdens de huwelijksceremonie. Nu ja, naast je geliefde partner, obviously. De handtekening van jouw getuige zorgt voor de rechtsgeldigheid van je huwelijk. Muy importante dus, als je de liefde van je leven ook officieel je man of vrouw wil gaan noemen. Je kiest je best man of woman dus maar beter met enige zorgvuldigheid. Een beste vriend(in), of een familielid waar je een uitzonderlijk goede band mee hebt. The choice is yours!

Bruidsmeisjes


De bruidsmeisjes of -jongens zijn jouw steun en toeverlaat gedurende de aanloop naar de grote dag en doorgaans zijn het ook zij die je vrijgezellenfeest in elkaar boksen. Deze groep enthousiaste dames (of heren) bestaan uit je dierbaarste vrienden en vriendinnen. Ze staan je bij tijdens de keuze van je trouwjurk en zelfs bij de keuze van je lingerie voor de huwelijksnacht kunnen ze je adviseren. Ook als het plannen je allemaal wat te veel wordt of de emoties hoog oplopen, staan ze paraat. Onmisbaar voor een smooth verloop van je trouwfeest, dat staat buiten kijf.

Bloemenmeisje of -jonker


Dit is je nichtje, het dochtertje of het schattige zoontje van je vriendin in een mooi kleedje of onweerstaanbaar lief kostuum met strik die bloemetjes strooit op weg naar het altaar. Het zorgt voor een aandoenlijk en lieflijk moment tijdens de ceremonie. Bloemenjongens of -meisjes kunnen ook als ringdragers ingezet worden. Wil je voor jouw huwelijk iets anders dan anders? Een leuk idee, overgewaaid uit Amerika: laat je trouwe viervoeter jullie trouwringen brengen in een tasje rond zijn of haar halsband. Cuteness overload!

Jij en je wederhelft


En jij en je partner? Hoewel het er op grote trouwerijen achter de schermen wel wat hectisch aan toe kan gaan, probeer je best gewoon zoveel mogelijk te genieten en je niet te druk te maken in de kleine dingetjes die niet helemaal volgens plan lopen. Relax and enjoy the ride. Als het goed zit, maak je deze dag maar één keer mee. Genieten met volle teugen dus!

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation