Welk cadeau geeft de vader van de bruid aan z’n dochter?

Als je dochter gaat trouwen, is het aan de vader van de bruid om een mooi cadeau te zoeken voor z’n kleine meisje. Dat betekent overigens niet dat het heel duur hoeft te zijn, een persoonlijk cadeau dat de band tussen vader en dochter weergeeft is een prachtig gebaar.

vader bruid cadeau geven

Het cadeau van Prins Charles


Toen Meghan Markle en Prins Harry in het huwelijksbootje stapten, heeft Prins Charles een cadeau gegeven aan Meghan. En wat voor één: een tennisarmband met kleine diamantjes. Of het een erfstuk is van de familie is nog niet bekend, maar hij staat Meghan geweldig. Ze draagt de armband bij verschillende gelegenheden en lijkt er erg trots op te zijn. De armband is modern en simpel van ontwerp en is te matchen met heel veel outfits. Meghan wisselt vaker van outfit dan dat ze de armband omruilt met een andere!
cadeau vader bruid

Cadeautips voor de bruidsvader


Nu is het geven van een sieraad wel gebruikelijk, maar zeker geen must. Voor de vaders die liever een persoonlijke aanpak kiezen, zijn er genoeg cadeautjes om uit te kiezen. Zo kun je voor inspiratie ook eens kijken in het artikel dat we schreven over cadeau-ideeën voor de vader van de bruid. Wat veel vaders doen is iets geven aan hun dochter uit haar jeugd. Knap bijvoorbeeld haar Barbiehuis helemaal op of doe iets speciaals met haar lievelingsknuffel. Schrijf er een hartverwarmend verhaaltje bij dat je voorleest op de bruiloft en dan heb jij echt het meest bijzondere cadeau ter wereld.

cadeau vader bruid

Ook een cadeautje voor je vader


Voor alle bruidjes geldt: ook jouw vader verdient een cadeau. Al die jaren is hij je steun en toeverlaat geweest, tot er ineens een andere man op je pad kwam. Loslaten van z’n dochter is niet gemakkelijk geweest, ook al blijf je natuurlijk altijd dichtbij in zijn hart. Geef je vader een liefdevol cadeau waarin je duidelijk maakt dat je altijd z’n kleine meisje blijft, ook al ga je nu trouwen met de liefde van je leven. Love you, paps!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation