Welke.nl

Cadeautjes voor de bruidsvader

Ook voor je ouders is jouw bruiloft een hele spannende dag, waar ze net zo lang naar uitkijken als jullie. Ze hebben bij heel veel dingen geholpen en misschien ook voor een deel van de bruiloft betaald. Voor alle hulp en steun verdienen ze een lief cadeautje!

Vader van de bruid


De titel vader van de bruid is een hele belangrijke. Je bent haar steun en toeverlaat en zal diegene zijn die haar weggeeft op haar bruiloft. De zorg voor haar draag je over aan een andere man, maar ze zal altijd jouw kleine meid blijven. Behalve het weggeven van je dochter heb je als bruidsvader nog meer belangrijke taken op de bruiloft, zoals het helpen van je vrouw (de bruidsmoeder) en het zijn van een goede gastheer.

Bruidsvader bedanken


De bruidsvader verdient een persoonlijk bedankje na de spannende tijd van de bruiloft. Hij heeft er immers aan bijgedragen dat het een onvergetelijke dag is geworden. Koop een cadeautje dat goed past bij zijn interresses, of een cadeau dat hij altijd wel goed kan gebruiken, zoals zijn favoriete parfum of een mooie reistas. Ook een horloge doet het altijd goed. Heb je een sportieve vader? Kijk dan eens naar draadloze oordopjes zodat hij altijd kan genieten van zijn favoriete muziek. Je kunt ook een sportpakket maken, met een nieuwe sporttas, waterfles, sportschoenen, sportkleding en de oordopjes.

Cadeaus voor de klusvader


Heb jij een echte klusvader? Dan is een nieuw werktuig of nieuwe machine altijd een perfect cadeau voor jouw paps. Heeft hij nog een nieuwe werkbank nodig? Of een zaagmachine? Probeer eens te peilen wat zijn volgende project wordt en check of hij alle benodigde items al thuis heeft.

Whiskey als bruidscadeau


Geen sportieve vader of eentje met twee linkerhanden? Denk dan eens aan een fles goede whiskey of andere drank waar hij gek op is. Het leuke is dat je dit cadeau ook kunt delen. Drink samen een glaasje op jouw bruiloft of op het feit dat je zo’n te gekke pa hebt.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation