Welke.nl

Welk cadeau geeft de vader van de bruid?

De ouders van de bruid helpen vaak mee met het betalen van de bruiloft of geven een huwelijksreis cadeau. Dat is natuurlijk al een groots gebaar, maar vaak geven zowel vader als moeder van de bruid nog een extraatje. Hun dochter trouwt immers maar één keer!

Cadeau voor de bruid


Als vader van de bruid zijnde is het moment dat je dochter gaat trouwen enorm bijzonder. Vader en dochter delen vele emotionele momenten voor en tijdens de bruiloft. Herinneringen worden opgehaald, een nieuw hoofdstuk begint... Voor vaders een mooi moment om stil te staan bij hun rol als vader van de bruid. Bovendien is het ook een goede gelegenheid om een persoonlijk cadeautje aan de bruid te geven, eentje die weergeeft hoe sterk de band tussen vader en dochter is en dat deze band nooit verbroken wordt – ook al is er nu een andere man in haar leven.

Sieraad als bruidscadeautje


Een mooi cadeau van vaders voor dochters is een speciaal sieraad. Laat iets graveren of kies een symbool dat bij jullie relatie past. Een mooie tekst kan veel gevoelens en emoties losmaken op het moment van geven.

Gemiddeld budget voor bruidscadeautjes


Veel ouders financieren een gedeelte van de bruiloft of de huwelijksreis en dan is het budget voor nog meer cadeautjes wel iets kleiner. Als je een mooi sieraad wil uitzoeken, denk dan aan honderd euro. Je kunt het natuurlijk net zo duur maken als je zelf wilt. Het kan ook een voorwerp zijn uit de jeugd van de bruid. Dat kost natuurlijk niets, maar is een geweldig gebaar met vele herinneringen.

Wanneer geef je bruidscadeautjes?


Het geven van een persoonlijk cadeau op het juiste moment kan vele herinneringen en emoties losmaken. Bedenk welk moment het geschiktste is voor jouw cadeau. Een sieraad met een lieve tekst kan je beter geven op het moment dat jullie even met z’n tweetjes zijn, of kies juist voor een publiekelijk moment en geef er een kleine speech bij. Het ligt er een beetje aan hoe persoonlijk het cadeautje is. De bruiloft is wel het moment om mooie herinneringen op te halen of om juist een beschamend moment op te rakelen.

Sanne van Bortel

Zeven tips voor de vader van de bruid!


Op de bruiloft van je dochter krijg je vaak maar één keer de kans om iets goed te doen. Vaders spelen een belangrijke rol bij de bruiloft van hun dochter en met elk belangrijk moment maak je speciale herinneringen voor veel mensen. Dus vaders, opgelet! LEES MEER...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation