Wat te doen als je net verloofd bent

Behalve helemaal extatisch zijn over het feit dat je in het huwelijksbootje gaat stappen, is er een aantal dingen die je kunt doen als je net bent verloofd. Check ons lijstje!

Net verloofd? Uit je dak!


* Vertel iedereen dat je net verloofd bent! Schreeuw het van de daken of neem een paar dagen om een leuke manier om iedereen te mededelen dat jullie gaan trouwen.

* Bedenk wat je budget is. De voorbereidingen (en uitgaven) beginnen eerder dan je denkt. Houd een oogje op je budget en schaaf elke week of maand het budget bij.

* Kies een trouwdatum. Onderschat niet hoe ver je van tevoren een locatie moet reserveren! Trouwlocaties zijn ontzettend drukbezet. De kans is groot dat je pas volgend jaar terecht kan.

* Koop een abonnement op een trouwmagazine, of dit nu offline of online is. Oriënteer je! Het is een ideale manier om inspiratie op te doen voor je komende bruiloft.

* Neem elke week een uurtje (of drie) de tijd om Pinterest af te struinen.

* Schrijf je in bij weddingplanner tools. Er zijn genoeg websites om je daarbij te helpen. Zo vergeet je geen enkele afspraak of to do.

* Maak een afspraak voor een verlovingsshoot. Mooie foto’s voor een geweldige herinnering!

* Zoek je trouwlocatie uit.

* Verstuur de uitnodigingen (zodra je een locatie en datum hebt vastgezet).


Tips om te starten met je voorbereiding


De allerbelangrijkste tip die er bestaat voor elke bruiloft, is: begin op tijd. Dan zit je zelf lekkerder in je vel, omdat het rust geeft. Geen gestress als je alles op tijd aanpakt en regelt. En geen stress betekent een mooiere huid en uitstraling. Schroom ook niet om hulp te vragen als je in de knel zit. Samen kom je er wel uit!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation