Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat doet Europa in hun huwelijksnacht?

To be honest: niet zo heel erg veel. Dankzij vele checklist denkt een schrikbarend groot deel van de Europese bevolking dat het allemaal aankomt op de huwelijksnacht. Je kijkt de hele dag ernaar uit om alleen te zijn met je kersverse man of vrouw en dan moet het natuurlijk wel gebeuren. In de werkelijkheid gebeurt er vaak helemaal niets. Waarom is dat?


Lees ook De meest romantische suites op rij...


Dit gebeurt er tijdens jouw huwelijksnacht

Mocht je het zeldzame stelletje zijn dat wacht met seks tot het huwelijk, dan kan je verwachten dat de druk van de ketel gaat tijdens jullie huwelijksnacht. Behoor je tot de rest van de bevolking die ook voor het huwelijk samen het bed hebben gedeeld, dan kan je er eigenlijk wel vanuit gaan dat er tijdens jullie eerste nacht als man en vrouw vrij weinig gebeurt. Het aantal stelletjes dat huwelijksnachtseks heeft neemt namelijk af. Natuurlijk blijft het romantisch: je bent nu man en vrouw, je hebt elkaar de hele dag mogen bewonderen terwijl je op je mooist eruit zag en je zit waarschijnlijk in een luxe hotelkamer. Daar moet je wel van genieten. De statistieken laten echter zien dat de nachtelijke actie erg meevalt: één op de vijf stellen doet niks anders dan slapen.


Lees ook Luxe hotelkamer | Mooiste bruidssuite van Nederland


Waarom de huwelijksnacht niet zo spannend is

We weten nu dus dat er tijdens de huwelijksnacht weinig spannends gebeurt. Waarom is dit zo? Uit verzamelde gegevens blijkt dat honderd procent van de ondervraagde stelletjes al seks hebben gehad voor de huwelijksnacht. Huwelijksnachtseks is dus niet meer zo’n big deal. Drie andere belangrijke redenen voor het niet hebben van seks is dat de stelletjes vaak te moe waren, te dronken waren of een ander ‘probleempje’ hadden zoals ongesteldheid. Bijna vijftig procent van de ondervraagden gaven aan te moe te zijn voor enige actie na een lange dag feesten. Gelukkig is er genoeg tijd om die nacht weer in te halen!


Lees ook Spannend verkleden voor jouw huwelijksnacht, mannen houden er wel van!


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation