Voordelen van geen make-up dragen

Er bestaan twee soorten vrouwen: vrouwen die make-up dragen en vrouwen die geen make-up dragen. De laatste groep kiest ervoor make-uploos door het leven te gaan om verschillende redenen. Mocht jij nog twijfelen: hier zijn de voordelen van geen make-up dragen!

bruidsmake_up_naturel_geen_1

Leven zonder make-up


Het idee is even wennen: zonder make-up de straat op. Sommige vrouwen durven het zelfs niet eens. Toch is het heel bevrijdend om naturel over straat te gaan. En er zitten nog veel meer voordelen aan een make-uploos leven!

bruidsmake_up_make_up_loos
* Als je ’s ochtends geen make-up hoeft te doen, houd je meer tijd over voor bijvoorbeeld een gezond ontbijt. Of nog even 10 minuten snoozen...

* Als je geen make-up gebruikt, hoef je ook geen cosmetica te kopen. Dat bespaart enorm veel geld!

* Het is veel beter voor je huid. Met make-up verstop je de poriën, en ’s avonds moet je proberen deze weer vrij te maken. Er gebeurt dus veel met je huid, je huid krijgt weinig tijd om te herstellen en dat kan zich resulteren in een onrustige huid.

* Als veel vrouwen geen make-up gebruiken, wordt er veel dierenleed bespaard. Je kunt ook kiezen voor diervriendelijke make-up.

* Je krijgt meer zelfvertrouwen. Misschien is het even wennen, maar je zult zien dat je zonder make-up mooier bent!

bruidsmake_up_naturel_geen_u

Gezondere huid dankzij make-uploos bestaan


Veel mensen vinden de overstap van elke dag make-up gebruiken naar een make-uploos bestaan best lastig. Begrijpelijk, want je huid heeft tijd nodig om te herstellen van het intensieve gebruik en zal op dag één niet zo fraai eruit zien. Dat herstelt echter snel genoeg als je jouw huid de kans en de rust geeft. Binnen een week heb je weer een glad huidje en heb je geen behoefte meer aan dure make-up om dezelfde gladde huid te creëren!

Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation