Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Videograaf bruiloft: do's and dont's voor je video

Na een lange periode van voorbereidingen en het in je hoofd al duizend keer te hebben meegemaakt is het dan eindelijk zover, vandaag ga je trouwen.

De trouwvideo

Helaas gieren de zenuwen zo hard door je lijf dat het lijkt of je een ‘out of body experience’ hebt. En dan niet een versie waarin je alles vanaf een afstand duidelijk gade kan slaan, maar de versie waarin alles wazig wordt en je het gevoel hebt er niet bij te zijn. Je lijkt door een borrelglaasje te kijken en dat terwijl je nog geen tijd hebt gehad om een drankje te nuttigen.

De dont's

Je zou natuurlijk de taak van het filmen aan je familie en vrienden over kunnen laten, en dit zullen uiteraard zo goed mogelijk proberen te doen. Maar wanneer je zus al snikkend en schouderschokkend (want het is natuurlijk tranen trekkend mooi) de ceremonie probeert vast te leggen zullen de beelden naderhand moeilijk te bekijken zijn, zonder zeeziek te worden.

De do's

Om te voorkomen dat jouw bruiloft slechts een wazige herinnering wordt kun je tegenwoordig rekenen op de kundigheid van een videograaf. Zuslief kan echt genieten zonder de zware taak van het filmen op haar schouderschokkende schouders te krijgen. En hoe fijn is het wanneer je samen nog eens, zonder stijf te staan van de zenuwen, lekker comfortabel, op de bank jullie mooiste dag kunnen herbeleven.

geschreven door Saskia Baggen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation