Verlovingsringen set | Een ring voor hem & haar

Een verlovingsring is een symbolisch sieraad dat je graag met zorg uitzoekt. Een ring voor hem en haar is natuurlijk helemaal mooi en geeft jullie verbondenheid met elkaar extra weer! In dit artikel geven we je de nodige inspiratie.

Verlovingsringen voor hem en haar


De man die op de knieën gaat voor een vrouw en haar een verlovingsring voorhoudt… Dat is het traditionele plaatje. Maar tegenwoordig kan het ook heel anders. Misschien ga je als vrouw wel op je knieën voor de man. En waarom zou alleen de vrouw een verlovingsring dragen? Een set verlovingsringen voor hem en haar is prachtig als herinnering aan deze bijzondere tijd. Ga je samen een ring voor elkaar uitkiezen, dan kun je de ringen laten matchen en goed op elkaar afstemmen zodat ze bijpassend qua stijl zijn. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Heb je beiden een andere smaak, dan kun je ook een totaal ‘eigen’ verlovingsring voor elkaar uitzoeken.

Verlovingsring set goud


Een verlovingsring in goud is een sieraad dat je je hele leven kunt blijven dragen. Zelfs in combinatie met een trouwring kun je een verlovingsring in goud mooi dragen. Weet je al dat je een trouwring in een bepaalde stijl zoekt, dan kun je daar bij de keuze voor de verlovingsring alvast rekening mee houden.

Verlovingsring set goedkoop


Verlovingsringen kun je ook per paar online kopen. Dan ben je vaak voordeliger uit. Doe via internet eerst goed onderzoek wat jullie mooi vinden. Vaak staat online ook de precieze breedte van de ring in millimeters vermeld. Zo kun je je een zo goed mogelijk beeld vormen van hoe de ring straks uitkomt aan je vinger.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation