Welke.nl

Verlovingsring en trouwring mooi combineren

Het zou zonde zijn als je de verlovingsring niet meer kunt dragen zodra je getrouwd bent. Het combineren van je verlovingsring en trouwring zou een ideale optie zijn. Bang dat je handen teveel bling worden? Met deze tips kun je jouw verlovingsring en trouwring stijlvol combineren zonder dat het ‘too much’ wordt.

Trouwring als pronkstuk


Je kunt gemakkelijk meerdere ringen combineren aan één hand of zelfs aan één vinger. Het lijkt tegenwoordig wel een goal om zoveel mogelijk ringen aan één vinger te dragen. Daarbij geldt wel dat de ringen bescheiden moeten zijn. Als je allemaal knotsen van ringen om één vinger draagt, ziet het er absoluut niet charmant uit. Ons advies is dan ook: laat je trouwring het pronkstuk zijn en kies voor kleine, subtiele en minimalistische ringen ter ondersteuning van je trouwring. Anders leidt het alleen maar af.

Verlovingsring ter ondersteuning


De verlovingsring gaat dus gelden als ondersteuning van je trouwring. De verlovingsring leidt niet af van je trouwring, maar past er juist mooi bij en maakt van de twee ringen samen één geheel. Dat betekent dus dat je bij het uitzoeken van een verlovingsring al rekening moet houden met het totaalplaatje.

Mooie manicure laat ring stralen


Goedverzorgde nagels en handen laten je verlovingsring en trouwring nog beter uitkomen. Je kunt namelijk nog zo goed nadenken over de positie en combinatie van je verlovingsring en trouwring, maar als je handen kapot zijn en je nagels afgekloven, dan doet dat toch wel afbreuk aan je juwelen. Boek dus eens lekker een manicure en zet al je ringen in het zonnetje.

Voor elke vinger een ring


Je weet nu hoe je jouw verlovingsring en trouwring mooi kunt combineren, maar waarom zou je daar stoppen? Een ring om elke vinger is hip. Voor elke vinger is een mooie, passende ring te vinden. Zo draag je een duimring niet om je pink en zo zal je ook je trouwring of verlovingsring niet om je duim doen. Kijk eens rond of vraag hulp aan de juwelier en binnen de kortste keren draag jij prachtige ringen om elke vinger.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation