Unieke trouwringen van de edelsmid

Willen jullie geen ‘dertien in een dozijn’ trouwringen? Schakel dan de expertise in van een vakman of -vrouw die het ambacht van het edelsmeden in de vingers heeft. Gegarandeerd schuiven jullie straks een ‘one of a kind’ ring aan elkaars vinger.

Handgemaakte sieraden


Een edelsmid kan sieraden zelf ontwerpen of naar jullie eigen ontwerp maken. Laat jullie creativiteit de vrije loop of laat je inspireren door het werk van de edelsmid zelf. De sieraden zijn handgemaakt en daardoor altijd uniek.

Trouwringen met een speciaal tintje


Een trouwring gemaakt door een edelsmid is eigenlijk altijd al speciaal. Je kunt het nog specialer maken door een edelsteen toe te voegen. Of kies voor een bijzondere inscriptie in de ring. In plaats van jullie naam en trouwdatum kan dat een mooie spreuk zijn.

Naar de goudsmid ringen kiezen


Willen jullie ringen gaan uitkiezen? Maak er een speciale dag van! Het is uiteindelijk de bedoeling dat je de ring de rest van je leven draagt. Dat maakt het geen lichte beslissing. Neem er dus de tijd voor. En twijfel je? Hak dan niet direct de knoop door, maar ga gewoon nog een keertje terug. Maak bij de goudsmid foto’s van de twee of drie ontwerpen die jullie het meest aanspreken, zodat je ze samen thuis nog eens kunt bekijken.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen


Gouden verlovingsringen ontwerpen met de edelsmid


Edelsmeden maken alle verlovingsringen zelf, met de hand. Dat doen ze in hun eigen atelier met gebruik van ambachtelijke smeedtechnieken. Hierdoor kan de edelsmid unieke verlovingsringen maken. LEES MEER...
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation