Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwen tijdens carnaval | Trouwdatum 11-11

Zijn jullie helemaal gek van carnaval? Dan is het niet gek om te trouwen tijdens carnaval of op de 11de van de 11de. Alaaf!

Carnaval bruidsjurk


Ga je trouwen tijdens carnaval en wil je jouw outfit ook een carnavalesk tintje geven? De carnavalsvlag bestaat uit de kleuren rood, geel en groen. Dus je kunt in de accessoires eenvoudig inspelen op carnaval door deze kleuren te gebruiken. Met een rood-geel-groen lint om je boeket bijvoorbeeld. Of kies voor voornamelijk gele en rode bloemen met een beetje groen. Ook een haaraccessoire in (één van deze) kleuren past bij een bruidsoutfit die aan carnaval doet denken. Of kies voor knalrode schoenen: als dat geen eyecatcher meer is! Wil je het wat anders aanpakken, denk dan eens aan een stijlvol carnavals-oogmasker in plaats van een sluier.


© Boudewijn Sluijk | Shutterstock·com

Trouwen in je prinsenpak


Luxe stof, veel details, een vest met cape en natuurlijk een prinsensteek op het hoofd: wie trouwt in een prinsenpak houdt écht van dit feest! Als bruidegom een prinsenpak dragen betekent onmiskenbaar een bruiloft met carnavalsthema. Voor je denkt dat het te bont word met een knalrood prinsenpak; je hebt ook prinsenpakken in meer subtiele tinten, zoals blauw wit. Hoewel juist rood ook prachtig kan staan bij een witte jurk met rode details.


© Renevda | Shutterstock·com

Trouwdatum op de 11de van de 11de


De 11de van de 11de is traditioneel de opening van het nieuwe carnavalsseizoen. Het vormt direct een mooie trouwdatum. Zijn jullie echte carnavalsfanaten, dan trouw je natuurlijk (als het te regelen valt) om 11.11 uur!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation