Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen jullie in Amersfoort? Check de trouwtarieven & mooie trouwlocaties

Jullie grote dag in Amersfoort staat voor de deur, en het wordt geweldig! Check snel de trouwtarieven en hippe trouwlocaties in deze stad vol karakter. Of je nu kiest voor een sprookjesachtige ceremonie, een relaxte uitwisseling van geloften, of iets daar tussenin, wij hebben alle inside info om jullie bruiloft in Amersfoort onvergetelijk te maken.

Aanmelden voor ondertrouw

Jullie married life begint met ondertrouw - geen reden om te wachten! Ontdek hoe je je online kunt aanmelden voor ondertrouw in Amersfoort en start het avontuur van 'voor altijd' direct. Het is de 21e eeuw, dus waarom wachten?

Hoeveel kost trouwen in Amersfoort? Bekijk de trouwtarieven 2023

De tarieven om te trouwen in Amersfoort in 2023 zijn als volgt:
Eenvoudige ceremonie € 150,-

Uitgebreide ceremonie
In het oude stadhuis:
Maandag tot en met vrijdag: € 410,-
Zaterdag: € 512,50

Op een zelfgekozen buitenlocatie:
Maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur: € 410,-
Maandag tot en met vrijdag van 18.00 tot 7.00 uur: € 512,50
Zaterdag, zondag en feestdag: € 512,50

Welke dagen kan je gratis trouwen in de gemeente Amersfoort?

Gratis trouwen in Amersfoort kan op maandag om 16:00 of om 16:15. Dit is alleen mogelijk als minimaal 1 van jullie in de gemeente woont.De locatie is de trouwkamer van het stadhuis. Er is plek voor het bruidspaar plus getuigen (minimaal 2 en maximaal 4). Er is geen voorgesprek met de trouwambtenaar en er kunnen ook geen toespraken worden gehouden.

Officiële locaties voor de trouwceremonie

Jullie liefdesverhaal verdient een geweldige plek voor de officiële ceremonie. Ontdek de officiële trouwlocaties in Amersfoort, waar jullie geloften worden verzegeld in historische grandeur en moderne elegantie. Jullie liefde verdient alleen het allerbeste!

Op zoek naar trouwlocaties in Amersfoort? Check meer dan 40 locaties op Trouwen.nl

Amersfoort heeft talloze gave trouwlocaties om uit te kiezen. Check meer dan 40 geweldige plekken op Trouwen.nl en vind de perfecte setting voor jullie speciale dag. Of je nu droomt van een romantische buitenbruiloft, een klassieke ceremonie in een historisch pand, of een unieke bruiloft in hartje centrum - je vindt de perfecte trouwlocatie bij Trouwen.nl!


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation