Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in Almere? Check de trouwtarieven & trouwlocaties

Willen jullie trouwen in Almere? Dan hebben wij alle praktische informatie op een rij gezet voor jou! Lees snel verder en je weet direct wat de trouwtarieven én -locaties zijn!

Aanmelden voor ondertrouw


Minimaal vier weken en maximaal één jaar voordat jullie willen trouwen of een geregistreerd partnerschap willen aangaan, moet je online of schriftelijk een melding doen bij de gemeente Almere. Na de melding neemt iemand van de gemeente contact met jullie op.

Ga naar Online aanmelden voor ondertrouw Almere

Hoeveel kost trouwen in Almere?


Dat ligt aan de gekozen dag en tijd. Op maandag tussen 9.00 en 9.30 uur kun je gratis trouwen. De budgetceremonie op het stadhuis kan op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 16.00 uur en kost € 208,95. En wil je een reguliere ceremonie? Dan is de trouwzaal beschikbaar op zowel werkdagen van 9.00 - 22.00 uur als in het weekend van 9.00 - 17.00 uur. De kosten daarvan variëren van 346,50 tot € 1.229,70.

Welke dagen kan je gratis trouwen in de Gemeente Almere?


Dat kan op maandag tussen 9.00 en 9.30 uur! Let wel op: voor deze optie geldt een wachttijd van een half jaar, dus meld je op tijd aan.

Officiële locaties voor de trouwceremonie


Je kunt trouwen in het stadhuis van de gemeente Almere, maar er zijn ook buitenlocaties aangemerkt als officiële trouwlocatie. Informeer bij de gemeente welke dat zijn. Wil je thuis trouwen? Zelfs dat kan, onder bepaalde voorwaarden. Vraag het na bij de gemeente!

Ga naar Gemeente Almere voor de officiële trouwlocaties

Trouwlocaties in Almere voor je bruiloft vinden op Trouwen.nl


Van een museum tot een kasteel of aan het water… Wij zochten én vonden de mooiste trouwlocaties in Almere. Zo vind je snel en makkelijk jullie droomlocatie!

Ga naar Trouwlocaties in Almere
Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation