Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in Almere? Check de trouwtarieven & trouwlocaties

Willen jullie trouwen in Almere? Dan hebben wij alle praktische informatie op een rij gezet voor jou! Lees snel verder en je weet direct wat de trouwtarieven én -locaties zijn!

Aanmelden voor ondertrouw

Minimaal vier weken en maximaal één jaar voordat jullie willen trouwen of een geregistreerd partnerschap willen aangaan, moet je online of schriftelijk een melding doen bij de gemeente Almere. Na de melding neemt iemand van de gemeente contact met jullie op.


Ga naar Online aanmelden voor ondertrouw Almere


Hoeveel kost trouwen in Almere anno 2024?

Dat ligt aan de gekozen dag en tijd. Op maandag tussen 9.00 en 9.30 uur kun je gratis trouwen. De budgetceremonie op het stadhuis kan op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 16.00 uur en kost € 219,70. Wil je een reguliere ceremonie? Dan is de trouwzaal beschikbaar op zowel werkdagen van 9.00 - 17.00 uur voor € 364,35 en tussen 18.00 en 22.00 uur kost het € 607,25. Reguliere ceremonie in het weekend tussen 9.00 - 17.00 uur kost € 828,05 en een huwelijk/Geregistreerd partnerschap op een ander tijdstip in het weekend en locatie buiten stadhuis (i.o.m. gemeente) tussen 9.00 - 17.00 uur kost € 1.229,70

Welke dagen kan je gratis trouwen in de Gemeente Almere?

Dat kan op maandag tussen 9.00 en 9.30 uur! Let wel op: voor deze optie geldt een wachttijd van een half jaar, dus meld je op tijd aan.

Officiële locaties voor de trouwceremonie

Je kunt trouwen in het stadhuis van de gemeente Almere, maar er zijn ook buitenlocaties aangemerkt als officiële trouwlocatie. Informeer bij de gemeente welke dat zijn. Wil je thuis trouwen? Zelfs dat kan, onder bepaalde voorwaarden. Vraag het na bij de gemeente!


Ga naar Gemeente Almere voor de officiële trouwlocaties


Trouwlocaties in Almere voor je bruiloft vinden op Trouwen.nl

Van een museum tot een kasteel of aan het water… Wij zochten én vonden de mooiste trouwlocaties in Almere. Zo vind je snel en makkelijk jullie droomlocatie!


Ga naar Trouwlocaties in Almere


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation