Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in een winter jurk | Trouwjurken tips

Ga jij in de winter trouwen? Een prachtig seizoen om te proosten met glühwein, te versieren met sfeervolle decoraties en natuurlijk: om een geweldige trouwjurk te dragen! In dit artikel geven we je de beste tips voor een winterse trouwoutfit.

Ga je trouwen in oktober of november?

Trouwen in oktober of november heeft zeker zijn voordelen. De meeste mensen zijn dan niet op vakantie en kijken wel uit naar een feestje. Ook is de temperatuur een stuk aangenamer!

Kiezen voor een trouwjurk met lange mouwen

Een trouwjurk met lange mouwen is met dertig graden misschien niet de meest gelukkige keuze. Maar trouw je in de winter, dan is het perfect. En het staat ook nog eens prachtig!

Geen korte maar lange trouwjurk dragen

Een lange trouwjurk is een stuk warmer dan een kort model. Ideaal voor een trouwfeest in oktober of november. Dus ga voor de prinsessenlook of kies een recht model met een lange sleep.

Jasje over de bruidsjurk dragen

Ben je verliefd geworden op een prachtige trouwjurk maar is het een open model en ben je bang dat dit te koud is? Geen nood, je hoeft niet de hele dag kou te lijden. Koop een kort jasje wat bij de jurk past. Het staat prachtig en houdt je lekker warm.

Welke schoenen voor een winterbruiloft?

Bij een winterbruiloft zijn open schoenen niet heel geschikt. Kies voor een stijlvol model waar je tenen lekker warm in blijven! Stijlvolle enkellaarsjes bijvoorbeeld.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation