Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in Doetinchem | Trouwtarieven & trouwlocaties

Woon je in of bij het prachtige Doetinchem en wil je daar trouwen? Dan is dit artikel speciaal voor jou heel nuttig! Lees snel verder voor de beste praktische tips.

Online aanmelden voor ondertrouw

Om te mogen trouwen of een partnerschap aan te gaan, dien je een meldingsformulier in te vullen. Het is belangrijk dat je dit officiële document minimaal twee weken voor de trouwdag naar de gemeente mailt of afgeeft bij de receptie op het stadhuis.

Hoeveel kost trouwen in Doetinchem?

Bij de gemeente Doetinchem kun je alleen telefonisch reserveren voor een huwelijk of partnerschap. Tijdens dat gesprek leg je de locatie, datum en het tijdstip van jullie huwelijk vast. De kosten variëren per dag en tijd. Op woensdagmorgen tussen 9.00 en 9.30 uur is het gratis. Op maandag- tot vrijdagavond en op zaterdag overdag zijn de kosten het hoogst met 866,55 euro.

Ga naar Partycentrum Doetinchem | Alles onder 1 dak trouwlocatie

Officiële locaties voor de trouwceremonie

Je kunt natuurlijk trouwen in het stadhuis van Doetinchem. In de gemeente zijn nog een paar officiële trouwlocaties aangemerkt: De Kelder in de Kruisbergse bossen, Villa Ruimzicht, Het Onland in Gaanderen en Orangerie de Pol in Gaanderen.

Ga naar Gemeente Doetinchem & bekijk alle trouwinformatie

Trouwlocaties voor de bruiloft vinden op Trouwen.nl

Wil je niet trouwen op één van deze vastgestelde trouwlocaties maar heb je zelf een prachtplek op het oog? Dat kan ook! Je moet dit minimaal vier maanden voor de trouwdag bij de gemeente aanvragen en er zijn extra kosten aan verbonden. Op ons platform geven we de beste adressen van super trouwlocaties in en om Doetinchem.

Ga naar Trouwlocaties in & om Doetinchem
Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation