Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwen alleen met het gezin

Willen jullie een intieme bruiloft plannen waar alleen jullie eigen gezin bij betrokken is? Lees dan snel verder!

Kleine bruiloft plannen


Sommige mensen moeten niet denken aan een groot feest. Een kleine, intieme bruiloft is meer hun ding. Dat kan bijvoorbeeld ook als je gaat hertrouwen en jullie beiden al kinderen hebben. Misschien vind je het dan wel heel bijzonder om als samengesteld gezin onder elkaar deze dag te vieren.

Toch een trouwkaart versturen


Kiezen jullie voor een intieme bruiloft met alleen het gezin, dan wil dat niet zeggen dat er geen trouwkaarten verstuurd mogen worden. Deel jullie geluk met anderen! Zet in de trouwkaart dat jullie het graag klein willen houden, zodat mensen begrijpen waarom ze niet worden uitgenodigd.

Bekijk ook Voorbeeld foto's Trouwkaarten

Betrek de kinderen met het plannen van jullie bruiloft


Wil je alleen met het gezin de trouwdag vieren, dan is het wel zo leuk om de kids juist al in de voorbereiding te betrekken bij de grote dag. Bespreek samen jullie plannen en kijk of er ideeën zijn vanuit de kinderen waar je rekening mee kunt houden.

Kleine trouwlocatie


Een intieme bruiloft met uitsluitend het gezin vraagt om een trouwlocatie die daarbij past. Ook een mooie mogelijkheid is om met het hele gezin naar het buitenland te gaan en daar elkaar het jawoord te geven. Dit is een heel bijzondere vakantie voor iedereen!

Intieme bruiloft


Een intieme bruiloft kan net zoveel impact hebben als een feest met honderd plus gasten. Het gaat om jullie gevoel; het is jullie dag! Dus kies waar jullie je goed bij voelen.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation