Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Tips voor LAKAAN!

Doe jij ook mee met ❤️ LAKAAN? ❤️ Tijn van 6 haalt met zijn nagellak challenge meer dan 1 miljoen euro op voor Serious Request. Laat je inspireren en doe in stijl mee aan deze super actie!

trendy_trouwnagels_gouden

Nagellak tips


De trends op het gebied van nagellak gaan zo hard dat we ze nauwelijks kunnen bijbenen. Momenteel draait het vooral om kunstwerkjes van nagels: nail art of handgeschilderde nagels.

trendy_trouwnagels_wit_goud

Handgeschilderde nagels


Handgeschilderde nagels. Ik hoor je denken: nagels zijn in principe toch altijd handgeschilderd? Je pakt immers dat kwastje en brengt met je hand nagellak aan op je nagels. Je hebt geen ongelijk, maar wat wij bedoelen met handgeschilderde nagels is onderdeel van nailart. Je neemt een basiskleur, bijvoorbeeld wit of elke kleur die je wilt. En daarop teken je met losse hand een figuurtje – je gebruikt dus geen hulpstukken. Dat figuurtje kan een bloemetje zijn, bijvoorbeeld. Ook jouw trouwnagels kunnen handgeschilderd zijn, ideetje? Mocht je het idee niet zo geweldig vinden, ook de kleuren goud, zilver, met glitters en stippels zijn hip momenteel. Werk af met een matte laag lak.

trendy_trouwnagels_henna_groen

Echte nagels of nepnagels?


Sommige vrouwen hebben van zichzelf sterke, gelijk groeiende, mooie nagels. Andere vrouwen werken veel met hun handen en hebben daardoor minder mooie nagels van zichzelf. Gelukkig is dat tegenwoordig geen ramp meer.

trendy_trouwnagels_goud
Je kan je eigen nagels mooi laten lakken of nepnagels laten zetten bij de nagelstudio, vlak voor de grote dag en deze pimpen. De keuze is aan jou!

trendy_trouwnagels_tenen

Vergeet je teennagels niet!


Jouw vingernagels worden dan wel kleine kunstwerkjes, maar vergeet zeker je teennagels niet. Vooral als je een bruidsschoen draagt met een peep toe, zoals dat zo mooi heet. Ook je bruidsschoenen worden gefotografeerd, dus je voeten mogen ook aandacht krijgen. Je teennagels zijn in dezelfde stijl als je vingernagels, maar in simpelere vorm. Je kan er ook voor kiezen om ze mooi verzorgd eruit te laten zien in plaats van nog meer nailart.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation