Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Manicure & pedicure voor de bruid | Heerlijk!

Verzorgde handen en voeten zijn zeker op je trouwdag een must. Tijd dus voor een manicure en pedicure!

Manicure

Je handen zijn je visitekaartje; het is één van de eerste dingen waar mensen op letten. Als je gaat trouwen helemaal natuurlijk! Niemand wil die dag rondlopen met ruwe handen met kloofjes of afgekloven nagels. Als dé ring aan je vinger gaat, wil je zachte, verzorgde handen en nagels. Een manicure is niet alleen praktisch, maar geeft je tegelijkertijd een ontspanningsmoment helemaal voor jezelf. Plan de manicure één of twee dagen voor de bruiloft in zodat je nagels nog optimaal glanzen op de grote dag zelf.


Lees ook Bekijk hier prachtige foto’s van gelnagels & kunstnagels


Pedicure

Ben je van plan om open trouwschoenen te dragen? Ga dan ook zeker voor een pedicure! Een eeltlaag aan je hak ziet er niet zo fraai uit. Een professionele pedicure weet daar wel raad mee. Je kunt ook je teennagels mooi laten lakken, zodat je voeten net zo shinen als de rest van je voorkomen.


Ga naar Veel voorbeeld foto's van Bruidsnagels & laat je inspireren


Alle nagels in één kleur

Wil je van top tot teen een mooi plaatje creëren? Kies ervoor om de nagels van je handen en die van je tenen in dezelfde kleur te (laten) lakken. Dit zorgt voor eenheid en rust. Het laat zien dat je echt hebt nagedacht over je look; of dat nu betekent dat je kiest voor een knalrode, fuchsia roze of oudroze tint.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation