Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Bruidsnagels: dit zijn de beste voorbeelden

Als bruid wil je er tiptop uit zien. Dan denk je vast ook aan je nagels! Welke nagellak of -verzorging past het beste bij jouw bruidsoutfit? In dit artikel geven we je de beste voorbeelden.

Bruids nagels gellak

Een professionele manicure zorgt ervoor dat jouw nagels er geweldig uit zien: glanzend, verzorgd en met een kleurtje. Vergeet de knalkleuren, want dat leidt de aandacht af van je ring. Gellak is een sterke nagellak die lang goed blijft. Bij de manicure zullen dan diverse laagjes na elkaar worden aangebracht. Het is zelfs mogelijk om een toplaag met glittertje te laten aanbrengen, voor een extra feestelijk effect.
Bruidsnagels acryl

Heb je van nature geen mooie nagels, bijvoorbeeld omdat je nagelbijt? Dan kun je kiezen voor acrylnagels. Deze kunstnagels kun je zo lang of kort laten maken als jij wilt. Een professionele manicure tovert jouw handen helemaal om!

Liever naturel?

Ben je niet zo van de make-up en nagellak? Je kunt er ook voor kiezen om je nagels naturel te houden. Een natuurlijke look kan in al zijn eenvoud zó mooi zijn! Het is ook nog eens beter voor het milieu om geen nagellak te gebruiken. Zorg ervoor dat je nagels netjes geknipt zijn en verzorg je handen goed door een vochtinbrengende crème te gebruiken.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation