Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Roze nagels voor 2016

Zelfs op het gebied van nagellak bestaan er veel trends en in 2016 is het nog steeds heel populair om zelf een kunstwerkje van je nagels te maken. Heb je binnenkort een bruiloftsfeestje? Zorg dan dat de roze nagellak niet ontbreekt in jouw nagellakverzameling!

nagelstudio_nagels_rozegoud

Subtiel roze en knalroze


Je hebt veel verschillende soorten roze nagellakjes. Van french manicure verzorgd roze tot party hard knalroze. Naast een breed kleurenpalet kan je ook nog keuzen om de kleur roze te combineren met andere kleuren die goed matchen.

nagelstudio_nagels_pastels
Trouwens, de trend dat elke nagel dezelfde kleur moet hebben is zó 2015 – tegenwoordig is het juist hip om van elke nagel een kunstwerkje te maken en dus mogen ze ook verschillend van kleur zijn. Denk aan allemaal gave pastelkleurtjes waarmee je elke vinger versiert. Lekker vrolijk!

nagelstudio_nagels_rozemix
nagelstudio_nagels_roze
nagelstudio_nagels_rozeglim

Roze nagels met glitters


Eén kleur nagel kan echt niet meer, de trend is om veel hippere en vrolijkere kleuren en figuurtjes te gebruiken. Werken met figuurtjes wordt ook wel nail art genoemd, en terecht, want soms is het zo’n gepriegel dat je niet snapt dat iemand er nog zoiets moois van kan maken. Ben je nog niet echt een nail art expert? Houd het dan simpel en bedek je basislaag nagellak met bijvoorbeeld glitters. Dek af met een toplaag ofwel beschermlaag blanke nagellak.

nagelstudio_nagels_stip

Time to party met opvallende nagellakstyle


Tijd om echt op te vallen! Kies voor knalkleuren en combineer het met stippen of strepen. Strepen kan je horizontaal, verticaal of diagonaal plaatsen, of natuurlijk meerdere combinaties hiervan. Voor de experts: begin met een knalkleur en laat deze geleidelijk overgaan naar een lichtere kleur.

nagelstudio_nagels_rozemixkleur
Ook kleine steentjes of (nep)diamantjes kan je prima op je nagels plakken. Geen zin in geplak en gepruts? Dan kan je ook een simpel patroontje in je nagellak drukken, bijvoorbeeld een ruitpatroontje. Wil je wel mooie nagels, maar heb je zelf geen inspiratie of skills? Raadpleeg dan eens onze professionals.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation