Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Top 10 seksposities tijdens je huwelijk

Als je lang getrouwd bent, kan de seks op den duur een beetje eentonig worden. Je hebt geen tijd meer voor elkaar en houdt het dus bij vluggertjes of altijd diezelfde ene positie. Dat hoeft echter niet! Deze tien seksposities zijn zo fijn dat ze al snel een onderdeel van jullie seksroutine zullen worden.
Top 10 seksposities tijdens je huwelijk

De top 10 seksposities

♥ 1. Benen over de schouder
Bij deze positie legt de vrouw haar benen over de schouders van de man terwijl ze op haar rug ligt. De man zit op zijn knieën voor haar. Haar knieholtes rusten op zijn schouders. Hij kan haar gemakkelijk oppakken bij haar heupen in deze positie. Dit standje is goed voor de g-spotstimulatie en tevens heeft zij gemakkelijk toegang tot clitorale stimulatie.

♥ 2. De omgekeerde cowgirl
Veel vrouwen zitten graag bovenop hun partner; ze kunnen daarmee het tempo bepalen en het is zowel een sensueel standje als een standje waarmee je wat harder kan. Om het spannender te maken, draai jezelf eens om en ga met je rug naar je partner toe op hem zitten.


♥ 3. Close up missionaris
Dit lijkt veel op de gewone missionaris, alleen hierbij leunt je partner heel dicht tegen je aan. Je kunt bij dit standje heel intiem zijn en veel met elkaar zoenen en knuffelen. Dit standje is bedoeld voor slow seks en niet voor een vluggertje.

♥ 4. Staande doggystyle
Zoals de normale doggystyle, maar dan staand. De vrouw hoeft niet helemaal te bukken, een klein beetje is al goed. Laat de vrouw op een verhoging staan als jullie een groot hoogteverschil hebben. Leun op de bank, op het bed, doe het eens in de keuken of leun op een vensterbank (wel even de gordijnen dichtdoen).


♥ 5. Tegen de muur
De vrouw leunt tegen de muur, anders heeft ze niet genoeg houvast. De man houdt één van haar benen vast, ze kan ook haar been om zijn middel slaan. Met haar ene hand zoekt ze houvast aan een meubel, de andere ligt in zijn nek. Staande seks is een uitdaging, maar het kan zeker!

♥ 6. Zij zit, hij staat
Bij dit standje gaat zij op bed liggen met haar billen op de rand. Haar benen liggen in zijn nek en hij staat voor het bed. Bij dit standje is clitorale bevrediging heel gemakkelijk en tevens is dit standje ook geschikt om het eens wilder aan te doen.


♥ 7. Staand oraal
Voor zowel de vrouw als de man is het fijn als er een orale verwenning tussendoor komt. Ga staan en laat je eens lekker verwennen. Je partner kan er zo gemakkelijker bij.

♥ 8. Zijwaarts lepeltje
De man ligt op zijn zij en de vrouw ligt haaks tegen hem aan, met haar benen over zijn heupen. Deze positie is ideaal voor clitorale stimulatie. De man kan zowel hard als sensueel zijn, en de vrouw heeft veel controle over de snelheid.

Top 10 seksposities tijdens je huwelijk enzo
♥ 9. Lotus
De man zit in een soort kleermakerszit terwijl de vrouw bovenop hem zit met haar benen om hen heen gevouwen. Jullie moeten elkaar hierbij veel helpen en in balans houden. Het is een sensueel standje bedoeld voor romantische seks.

♥ 10. Klassiek lepeltje
Het kan nooit mis gaan met dit klassieke standje. Knuffel elkaar lekker nadat jullie wakker worden en voel langzaam de opwinding opkomen. Dit is lekkere luie seks voor de zondagochtend.


Lees ook Op welke leeftijd hebben vrouwen het hoogste libido?


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation