Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tafeldecoratie ideeën bruiloften | Inspiratie & voorbeelden

Het bruiloftsdiner is een mooi moment om met al jullie naasten te proosten op jullie geluk. De tafels waaraan jullie zitten, moeten er natuurlijk tiptop uitzien. Wij geven je de beste inspiratie voor tafeldecoraties die er mogen wezen!

Tafeldecoratie bruiloft bloemen

Kleine vaasjes met bloemen doen het altijd goed. Denk goed na over de hoogte. Een groot boeket zorgt ervoor dat mensen elkaar niet goed kunnen zien. Houd het dus laag. In één kleur of uitbundige veldboeketjes; pas de bloemen aan het thema en de kleuren van de rest van de decoraties aan. Met een stijlvol vaasje of houten onderzetters onder de vaasjes maak je het verschil.

Lees ook De mooiste beige bruiloftdecoratie | Inspiratie & voorbeelden

Tweedehands bruiloft decoratie

Tafeldecoratie hoeft niet veel te kosten. Heb je er al eens aan gedacht om via de kringloop of online tweedehands platforms decoratiemateriaal te kopen? Zo kun je veel geld besparen.

Lees ook Inspiratie voor prachtige tafeldecoratie op je bruiloft

Tafeldecoratie bruiloft zelf maken

Een leuk idee en kostenbesparend is het om de tafeldecoratie voor jullie bruiloft zelf te maken. Ga je voor een groene bruiloft, verzamel dan items uit de natuur voor de aankleding. Houden jullie een strandfeest? Dan kun je eenvoudig tafeldecoratie maken door schelpen te gebruiken.

Lees ook Eucalyptus bruiloft decoratie ideeën | Super basis

Bruiloft decoratie voor je tafel huren

Wil je niets kopen omdat je na de bruiloft anders met een heel assortiment decoratiemateriaal zit te kijken? Denk dan aan huren! Zelfs bijzonder servies en glaswerk kun je huren.

Ga naar Decoratie Professionals & huur jullie bruiloftdecoratie

Nog meer tafeldecoratie-ideeën

Kandelaars, waxinelichtjes, bijzondere menukaartjes… met de nodige creativiteit kleed je de bruidstafels in een handomdraai sfeervol aan.

Lees ook Grijze accenten voor je bruiloft decoratie ideeën
Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation