Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Show jouw verlovingsring online!

Social media zijn tegenwoordig zo populair dat iedereen het al doet: een foto posten van een speciaal moment. Baby geboren, een nieuwe auto of... verloofd! Gefeliciteerd!

Ten huwelijk gevraagd?

Ben je onlangs ten huwelijk gevraagd en zit je nu terecht op een grote roze wolk? Kan je maar niet van je verlovingsring afblijven? Worden mensen gek van hoe vaak jij je verlovingsring showt? Dat kan beter! Post een mooie foto van je verlovingsring online. Daarmee houd je niet alleen iedereen op de hoogte van jullie verloving, maar show je ook welke ringen helemaal hip zijn op het moment! En misschien zet jij met jouw verlovingsfoto ook een aantal andere aanzoeken in beweging...


Lees ook Verlovingsringen in zilver voor hem & haar | Ideeën


Verlovings selfie op Facebook

Als je geluk hebt, wordt het moment dat je ten huwelijk gevraagd wordt gefilmd of gefotografeerd. Als je nog meer geluk hebt, is dat gedaan door een professionele fotograaf en heb jij een prachtige foto om straks op Facebook of andere social media te delen. Was het aanzoek een heel intiem moment en zijn er geen foto’s? Maak dan een romantische verlovings selfie en post deze online. Deel het geluksgevoel, de liefde en de emoties met al je dierbare vrienden en familie en creëer een onvergetelijk moment.


Lees ook Verras je lief met een huwelijksaanzoek | Tips & tricks


Pronken met je ring bij Trouwen.nl

Kan jij je ring maar niet aan genoeg mensen laten zien? Show dan je ring online! Facebook is daarvoor een ideaal kanaal. En nog leuker: het pronken met je gloednieuwe ring kan nu ook op onze Facebook-pagina. Mail een mooie, scherpe foto van jouw verlovingsring of als je wil een schattige verlovings-selfie naar info@trouwen.nl of stuur een berichtje op onze Facebook-pagina. Wij zetten dan jouw foto online op onze pagina! Zo kan iedereen het kersverse bruidspaar feliciteren en heb je een leuke manier om jullie verloving bekend te maken.


Ga naar Héél véél Trouwringen foto's en laat je inspirerenBen je nog op zoek naar een mooie verlovingsring? kijk eens bij Trouwringen professionals

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation