Overnachten op de trouwlocatie, puur ontspannen!

Een trouwlocatie met overnachting klinkt voor veel bruidsparen als muziek in de oren. Niet alleen het bruidspaar is erbij gebaat, ook de bruiloftsgasten genieten van de voordelen van een trouwlocatie met overnachting. Vind op Trouwen.nl de mooiste trouwlocaties met overnachting!

trouwlocatie overnachting

Trouwlocaties met overnachting


Voor het bruidspaar is een trouwlocatie met overnachting heel fijn, maar voor de bruiloftsgasten is het ook veel handiger. Sommige gasten komen van ver en vinden het dan erg prettig dat ze niet meer midden in de nacht hetzelfde eind terug hoeven te rijden. Bovendien is er één persoon minder die hoeft te bobben. Voor het bruidspaar is het prettig dat ze een eigen plekje hebben - de bruidssuite - waar ze alle spulletjes kunnen laten liggen. Bovendien kunnen ze altijd tussendoor even naar de bruidssuite om zich weer op te frissen.

trouwlocatie overnachting trouwen

Voordelen van trouwlocatie met overnachting


Een overnachting boeken bij de trouwlocatie heeft meerdere voordelen. Een paar daarvan noemden we hierboven al op: de gasten hoeven ‘s nachts niet een lang stuk terug te rijden en iedereen kan genieten van een drankje. Het bruidspaar heeft een plekje om zich terug te trekken en aan het einde van de bruiloft hoeven de tortelduifjes niet ver te lopen naar hun slaapplek voor de nacht. Ook lekker is het feit dat alles voor je wordt geregeld: in de ochtend staat het ontbijtje al klaar.

trouwlocatie overnachting gasten

Met bruiloftsgasten ontbijten


Veel bruidsparen vinden het een heel leuk idee om de ochtend na de bruiloft te delen met hun dierbaarste bruiloftsgasten. Vaak is dit de familie van het bruidspaar. Tijdens het eerste ontbijt als man en vrouw geniet het bruidspaar nog even na van de vorige dag, omringd door hun beste vrienden en familie.

trouwlocatie overnachting kasteel

Trouwlocatie met overnachting in Limburg


Vinden jullie een overnachting op de trouwlocatie een beetje prijzig? Kijk eens bij trouwlocaties in Limburg. Hier is het veruit het goedkoopste om te overnachten op de trouwlocatie. Als je niet dichtbij Limburg woont, is deze informatie niet echt bruikbaar, maar als je toch al vlakbij Limburg wilde trouwen, dan heb je geluk! Laat je verwennen en kies ook voor het gemak van een overnachting op de trouwlocatie.
Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation