Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Op zoek naar een bruidssuite met jacuzzi?

Overnachten op de trouwlocatie is al heel erg fijn, maar als je een jacuzzi tot je beschikking hebt wordt het helemaal een feestje! Nog even lekker bubbelen voor het slapen gaan of juist direct nadat jullie wakker zijn geworden. Bekijk hier zes trouwlocaties met jacuzzi én een mooie aanbieding!
bruidssuite met jacuzzi

Van der Valk Avifauna

Bij deze trouwlocatie krijg je niet alleen een jacuzzi bij de bruidssuite, dit is de meest exotische plek waar je kunt trouwen! (In Nederland, dan.) Laat de trouwringen aanvliegen door ara’s en zeg het jawoord in het midden van het park. Compleet met diner, overnachting en bruidssuite met jacuzzi.

bruidssuite met jacuzzi

Landgoed Hotel Groot Warnsborn

Dit hotel heeft prachtige Engelse terrastuinen waarin je kunt trouwen. Het landgoed wordt omringd door eeuwenoude bomen, kabbelende beekjes en voldoende fotogenieke plekjes voor wel tien fotoalbums met trouwfoto’s. In de prachtige bruidssuite vind je uiteraard een jacuzzi, anders zou deze trouwlocatie niet in ons lijstje staan!

bruidssuite met jacuzzi hotel

Landgoed Huis de Voorst

Trouwen in een kasteel? Say no more. Landgoed Huis de Voorst is een prachtig kasteel en heeft alles onder één dak. Zowel bruidspaar als bruiloftsgasten kunnen de hele dag op het landgoed vertoeven en hoeven zich geen zorgen te maken over vervoer. Na een enerverende dag plons je lekker in de jacuzzi met een glaasje bubbels.

hotel met bruidssuite

Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp

De bruidssuites van dit Van der Valk-hotel hebben niet alleen een jacuzzi, je kunt ook genieten van een sauna momentje of spoel jezelf schoon onder de stortdouche. Omdat de suites zich op de hoogste verdieping bevinden, geniet je ook nog eens van een prachtig uitzicht.

bruidssuite hotel

Hotel De Hallen

Heeft jullie bruiloft een industrieel, urban of vintage thema? Dan is deze trouwlocatie perfect voor jullie. Deze trouwlocatie heeft veel mogelijkheden en gaat heel erg ver om de perfecte bruiloft voor jullie te organiseren.

suite met jacuzzi

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Ook bij deze trouwlocatie vind je alles onder één dak. De trouwceremonie kan hier dus ook plaatsvinden. Er is voldoende ruimte voor je gasten om te blijven overnachten. In de ochtend na de bruiloft geniet je nog even na aan het zeer uitgebreide ontbijtbuffet, samen met je bruiloftsgasten!

suite met jacuzzi

Aanbieding bruidssuite!

Het Renaissance Amsterdam Hotel heeft nu een leuke aanbieding! Als je jullie bruiloft reserveert in de koepelkerk krijg je een gratis overnachting in de bruidssuite cadeau. De bruidssuite heeft uitzicht over de Grachtengordel. Het Renaissance Hotel Amsterdam biedt complete pakketten voor de bruiloft aan, van bruidsmake-up tot het afsluitende drankje. Lekker gemakkelijk dus, en nu voor een leuke aanbieding! Vermeld ‘Bruiloft.nl’ bij de aanvraag om gebruik te maken van deze actie.


Ga naar meer Trouwlocaties met bruidssuite


Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation