Ontwerp je eigen trouwjurk

Over het algemeen weet je al vrij vroeg in je leven hoe jouw bruiloft er ongeveer uit moet gaan zien. Daar hebben veel vrouwen ‘Prince Charming’ nog helemaal niet voor nodig, die komt vanzelf nog wel.
Ontwerp je eigen trouwjurk

Mijn trouwjurk bestaat niet!?


Zo is het beeld van de trouwjurk vaak ook al jaren in je hoofd. Hier en daar wat aanpassingen misschien maar de basis staat vrij scherp op je netvlies. Welk een deceptie zou het dan zijn wanneer je eindelijk de jurk kan gaan kopen, maar dat die helemaal niet blijkt te bestaan.

Ontwerp je eigen trouwjurk
Gelukkig zijn er dan websites waarop je je eigen trouwjurk kan ontwerpen, superhandig! Een klein nadeel is wel dat je dan toch nog steeds aan een aantal basisontwerpen vast zit. Daarvoor zijn er ook nog ontwerpers die samen met jou om de tafel willen gaan zitten om je ultieme droomjurk te maken.

Ontwerp je eigen trouwjurk

Samen met de ontwerper


Samen met een ontwerper je trouwjurk maken is ook een hele goede optie wanneer je juist nog niet weet wat je wilt. Het kan ook erg moeilijk zijn om ‘totally clueless’ in een winkel te staan namelijk. Met een beetje pech vind je dan helemaal niets mooi, gewoonweg omdat je geen idee hebt wat je wilt. Maak eens een kennismakingsgesprekje en op die manier kan de ontwerper erachter komen wat het beste bij jou zou kunnen passen. Bij een volgende afspraak wordt er wat geschetst en wat stoffen bekeken om wat dichter bij het idee te komen. Zo wordt de jurk alleen al een hele ervaring.

Ontwerp je eigen trouwjurk

Ontwerp er lekker op los


Dus ook als je al helemaal in je hoofd hebt wat je wil, of juist helemaal niet. Dan valt er altijd wel een mauw aan te passen. Een heel fijn idee, toch? En is ‘Prince Charming’ nog niet voorbij gekomen, of heeft hij het nog niet gevraagd? Geen punt, je kunt op verschillende sites er lekker op los ontwerpen. Je kan het maar vast gedaan hebben.

Geschreven door Saskia Baggen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation