Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Numerologie trouwdatum kiezen? Bereken met persoonlijke cijfers je bruiloftsdag

Volgens Google is numerologie “een vorm van waarzeggerij die zich bezighoudt met enerzijds esoterische symbolische aspecten van getallen en anderzijds met bredere interpretaties van getallensymboliek. Als je hele leven nummer 7 al bijzonder voor je is, en voor je partner bijvoorbeeld 15, dan zou je kunnen trouwen op 14-7-2023 (of verder in de toekomst). Wil je jullie trouwdatum berekenen met numerologie? Lees dan snel verder voor de formule.

Numerologie relatie

Wist je dat je ook het getal van je relatie kunt berekenen door middel van numerologie? Als je elkaar hebt ontmoet op 1 januari 2020, dan is jullie relatiecijfer een 6 - oftewel, het verantwoordelijke koppel. Via Google zijn er verschillende websites te vinden die het relatiecijfer voor je uitrekenen, maar je kunt het ook zelf doen. Hoe? Dat leggen we hieronder uit.

Hoe bereken je je nummer numerologie?

Laten we het voorbeeld van hierboven nog eens nemen. Stel, je hebt elkaar ontmoet op 1 januari 2020. Deze cijfers tel je bij elkaar op, net zo lang tot je één cijfer overhoudt. 1+1+2020 = 2022. Dit tel je weer bij elkaar op: 2+0+2+2 = 6. Een ander voorbeeld, je geboortedatum:
1. Noteer je geboortedatum. Bijvoorbeeld: 11-05-1972.
2. Tel alles bij elkaar op: 11 + 5 + 1972 = 1988. Tel het resultaat weer bij elkaar op: 1 + 9 + 8 + 8 = 26. Dan nog eens: 2 + 6 = 8.

Numerologie 11

Wat betekent het getal 11 in de numerologie? Dit wordt ook wel het meestergetal 11 genoemd. Dit getal is verbonden met spiritualiteit, geestelijk inzicht, creativiteit en intuïtie. Een getal van uitersten en tegenstrijdigheden. Personen met een 11 in hun geboortedatum hebben vaak last van innerlijke strijd.

Bepaal de datum bruiloft met numerologie

Zoals we aan het begin van het artikel zeiden, kun je ook jouw trouwdatum bepalen aan de hand van numerologie. Maar je kunt ook kiezen voor de cijfers die speciaal voor jullie zijn, zonder een formule daarop los te laten. De liefde is immers ook niet met een formule vast te leggen!

Bijzondere trouwdatum kiezen

Welke formule of methode je ook gebruikt, kies een datum die voor jullie speciaal is. Of simpelweg omdat ‘ie makkelijk te onthouden is. Het is immers jullie dag, en dus jullie keuze!


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation