Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Manicure voor afgebeten nagels

Ben jij een nagelbijter? Dan ben je vast niet heel tevreden met je nagels. Normaal maak je je hier niet zo druk over, maar nu je bruiloft voor de deur staat wil je toch wel heel graag mooie nagels. Al die stress helpt echter niet mee met stoppen van nagelbijten! Gelukkig kun je naar de schoonheidsspecialiste voor een manicure, zelfs als je afgekloven nagels hebt.

Nagelbijten vanwege stress


Een onderzoek uit Montreal heeft uitgewezen dat nagelbijten eigenlijk niet veel met stress heeft te maken. Nagelbijters zijn geen stresskippen, maar perfectionisten. Ze kunnen zich slecht ontspannen en vervelen zich snel. Uit verveling bijten ze nagels, dat groeit uit tot een gewoonte en die gewoonte is lastig te doorbreken. Geef ze een tijdsintensief klusje zodat ze zich niet vervelen en je zult zien dat het nagelbijten een stuk minder wordt. Stort je op de planning van de bruiloft en wie weet, groeien je nagels dan wel weer aan!

Manicure om nagels te herstellen


Toch hoef je niet per se te wachten tot je nagels weer aangegroeid zijn. Je kunt je nagels ook al mooi laten maken door middel van een manicure. Manicures zijn niet alleen bedoeld om je nagels mooier te maken, maar in eerste instantie om probleemnagels te behandelen, zodat je weer gezonde en sterke nagels hebt. De manicure wordt echter gezien als een luxebehandeling en veel mensen gaan naar de schoonheidsspecialiste ter ontspanning en als verwenmomentje. Naderhand voelen mensen zich weer verzorgd en mooi.

Schoonheidsspecialist manicure


De schoonheidsspecialist kan een manicure verzorgen samen met een beautybehandeling van je hele lichaam. Zo zien niet alleen je nagels er prachtig uit op je bruiloft, maar ook je gezicht, hals, benen, etcetera. De manicure laat je enkele dagen voor de bruiloft doen, maar als je ook een gezichts- of lichaamsbehandeling wil, kan je beter een paar weken voor de bruiloft al beginnen. Zoek een schoonheidsspecialiste bij jou in de buurt via onze website!

Sanne van Bortel


Dit zegt de kleur nagellak over jou(w persoonlijkheid)


Wist je dat de kleur nagellak veel vertelt over je persoonlijkheid? Veel bruidjes bezoeken een nagelsalon en nemen een heerlijke manicure voor de grote dag aanbreekt. Wil je weten welke kleur nagellak wat zegt over jouw persoonlijkheid? Lees het hier!
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation