Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Mani- pedicure voor je bruiloft

Op je grote dag wil je uiteraard tot in de puntjes verzorgd zijn. Dus ook je nagels van zowel je handen en je voeten moeten goed onder handen worden genomen. Daarbij is de behandeling een erg fijn ontspanningsmomentje zo net voor de bruiloft.

manicure_pedicure_trouwdag_9

Mooie voeten voor je huwelijksnacht


Geen velletjes langs de randen van je nagels en heerlijk zachte voetjes zorgen er toch voor dat je net iets lekker in je vel zit. Ook wanneer je dichte schoenen draagt is het een fijn idee dat je voeten er ook goed uit zien. Daarbij gaan de schoenen tijdens de huwelijksnacht hoogstwaarschijnlijk ook uit, dus voor je lief is de aanblik van een paar poezelige voetjes ook wel fijn.

manicure_pedicure_trouwdag_2

Een passende laatste laag lak


Welk lakje je gaat kiezen kan nog wel even een ‘dingetje’ zijn. Uiteraard kun je nooit de plank misslaan met een ‘good old’ French Manicure. Let wel op dat het niet de variant is met een wit streepje aan de uiteinden van je nagels want dat staat niemand meer mooi. Daar kwamen we in het begin van deze eeuw nog mee weg maar dat gaan we nu natuurlijk niet meer doen. Zorg wel dat er een zekere blend in zit zodat het zo natuurlijk mogelijk overkomt. Het mooist is wanneer je bijna niet kunt zien dat het met lak is gedaan. Afgelakt met een mooi gellakje heb je er ook nog plezier van tijdens je huwelijksreis.

manicure_pedicure_trouwdag_6
Maar wat dacht je van de kleur van de liefde? Een felrode lak kan ook prachtig afsteken wanneer je in het wit gaat trouwen. En mocht je jurk in een minder traditionele kleur zijn neem dan een stukje stof of een foto mee naar de specialist, die weet vast wel een mooie kleur uit te zoeken die perfect bij jouw teint en jurk past.

manicure_pedicure_trouwdag_1

De bruidegom wil ook wel verwend worden


En vergeet niet je ‘hubby to be’ mee te nemen voor een middagje handen en voeten. Voor hem is het namelijk net zo fijn om even lekker in de watten gelegd te worden.

Geschreven door Saskia Baggen
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation