Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Kosten trouwen gemeente | Trouwtarieven

Willen jullie trouwen? Dan reserveer je vast een budget voor de taart, de jurk, de feestlocatie, het boeket… noem maar op. Heb je er ook rekening mee gehouden dat er kosten aan zijn verbonden om te trouwen bij de gemeente? In dit artikel lees je meer over trouwtarieven.

Trouwtarief in jouw gemeente

Per provincie en per gemeente kunnen de trouwtarieven flink variëren. Vraag dit dus zeker na, voordat je een afspraak maakt. Zoals je van ons gewend bent, nemen we je graag veel uitzoekwerk uit handen. In onze categorie gemeente informatie vind je snel en gemakkelijk alle informatie wat betreft bruiloften en trouwen in jouw gemeente! Heel handig om in één overzicht direct te kunnen zien welke trouwlocaties er bestaan in jouw gemeente en welke nog beschikbaar zijn tegen welke prijs. Informatie en prijzen vergelijken van gemeenten is zo heel makkelijk.

Verschillende trouwopties

Wil je per se in een bepaalde gemeente trouwen maar ben je op zoek naar een manier waarop dat toch iets voordeliger kan? Kijk dan naar de trouwopties qua dag(deel). In het weekend en ’s avonds is het meestal duurder om te trouwen dan van maandag tot en met donderdag. Je kunt ook kiezen voor een huwelijk of partnerschap bij de gemeente zonder ceremonie; de kosten zijn dan aanzienlijk lager.

Extra kosten

Wil je het gemeentelijk huwelijk op een afwijkende locatie houden? Dan komen er in de meeste gevallen nog extra kosten bij.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation