Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Kan een verlovingsring met een enorme diamant te groot zijn?

Kort gezegd: ja. Misschien droom je van een verlovingsring met een enorme diamant, maar praktisch is anders en tevens is het voor de ‘normale’ personen onder ons ook nauwelijks betaalbaar. Op internet circuleerde afgelopen week een diamant van 80 karaat. Zou jij zo’n grote ring willen hebben?

Verlovingsring met diamant van 80 karaat

We weten niet wie de ring droeg die afgelopen week circuleerde op internet, maar duur is ‘ie wel. In vergelijking: de ring van Kim Kardashian van ‘slechts’ 15 karaat kostte ongeveer 1,2 miljoen dollar. Waarom zou je zo’n grote ring willen hebben? Wij weten in elk geval wel waarom je er géén zou willen hebben: ten eerste is de ring nagenoeg onbetaalbaar, ten tweede is de diamant zo groot dat ‘ie een beetje nep eruit ziet en ten derde is zo’n joekel van een steen aan je vinger toch helemaal niet praktisch?! Zoiets simpels als afwassen, koken of poetsen wordt dan een hele opgave. Maar then again, iemand die zo’n ring kan betalen, doet waarschijnlijk zelf geen huishoudelijke klusjes...


Bekijk de prijzen van 5 karaat diamanten


De grootte van de verlovingsring

Nu heten wij geen Kim Kardashian en zijn we ook niet getrouwd met een wereldberoemde man of vrouw, dus diamanten van zulke kalibers blijven buiten ons bereik. Of we daarom treuren? Niet echt. Op de redactie zijn we het er in elk geval over eens: zo’n belachelijk grote diamant is helemaal niet mooi op een verlovingsring. Wij blijven lekker bij onze 0.9-karaats ringetjes en daar zijn we ook hartstikke trots op. Ben je nog op zoek naar bijzondere verlovingsringen met – of zonder – diamant? Kijk dan eens tussen de professionals op onze website. Zij hebben adembenemende ringen voor je, en als je iets speciaals zoekt kan je ook nog een ring laten maken. Dat is pas bijzonder!


Lees ook Checklist: Online diamanten trouwring kopen in 5 stappen


Tekst: Sanne van Bortel | Hieronder meer inspiratie | Trouwringen | klik op de foto

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation