Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jouw hond(en) als ringdrager op de trouwdag & strik voor op de bruiloft

Natuurlijk heb jij het liefste je trouwe viervoeter(s) altijd dicht bij je, zelfs op je trouwdag. De gedeelde liefde voor honden heeft jouw man en jou tenslotte samengebracht en er zijn vele leuke taken op de bruiloft die jouw hond kan vervullen.

Welke taak krijgt je hond op je bruiloft?


De eerste en belangrijkste taak van jouw hond of honden op je bruiloft, is natuurlijk de taak van steun en toeverlaat. Zonder ook maar één woord te hoeven zeggen, weet jouw lieve haarbal precies wanneer hij je moet troosten en hij wordt enthousiast wanneer jij ook vrolijk bent. Maatjes tot de dood jullie scheidt! Een andere leuke taak is fotomodel zijn.

Lees ook Met je hond op de verlovingsfoto!
Een hond is altijd fotogeniek, ook al staat hij er soms suf op. En wedden dat je zweert dat je hond trots kijkt wanneer je de foto’s van je bruiloft terug kijkt? Bovendien zal iedereen met je hond op de foto willen en dat zorgt voor een geweldig fotoalbum. Er zijn echter nog meer taken die een hond op de bruiloft kan uitvoeren, zoals het dragen van de ringen of de bloemen. Trek ‘m natuurlijk een schattige bruidsoutfit aan!

Lees ook Een rol voor je hond bij de ceremonie? Tuurlijk!

Honden toegestaan in suite


Helemaal geweldig als je hond de hele dag of voor een groot deel aanwezig is op de bruiloft, maar waar kan ‘ie slapen? Veel hotels acepteren honden, dus het vinden van een bruidssuite waar de hond ook welkom is echt niet onmogelijk.

Lees ook Goede ideeën voor je hond op bruiloft | Trouwen met honden
De bruiloft waarbij de hond meer dan welkom is wordt steeds populairder. Daar spelen hotels op in, want wie wil nu een bruid weigeren omdat haar (één na) grootste liefde niet met haar een kamer mag delen...?

Bruidsaccessoires voor honden


Ook je hondje kleed je natuurlijk mooi aan voor de grote dag! Er bestaan veel (web)winkels waar je hondenkleding kan kopen en zelfs pakjes en nette outfits voor je honden. Pareltjes voor de vrouwtjes, stoere zwarte colbertjes met vlinderstrikjes voor de mannen. Maak het af met een mooie nieuwe halsband en jouw honden zijn ready to go!

Tekst: Sanne van Bortel

Ga naar Strik hond bruiloft Shopping
Zoek je nog andere hondenaccessoires? Ga dan naar Funky Dogs
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation