Hoe lang van tevoren de trouwringen uitzoeken?

Wil jij je gaan oriënteren op jullie trouwringen? Goed plan om hier al enige tijd voor de bruiloft mee te beginnen! Wij vertellen je in dit artikel waarom.

Levertijd trouwring


De levertijd voor een trouwring varieert, maar reken toch zeker op enkele weken. Laat evengoed dit ‘klusje’ niet liggen tot twee maanden voor de bruiloft, want het oriënteren voor dé ring neemt ook zeker wat tijd in beslag! Begin daarom ruim voor de bruiloft, minimaal drie maanden, met het denken over de ringen. Het laatste dat je wil is tijdsdruk voelen. Of erger nog: met de naderende deadline een ring kiezen waar je later spijt van krijgt.

Welke kleur trouwring


Het begint alvast met nadenken over welke stijl jullie trouwringen mogen zijn. Ga je voor goud, rosé goud of witgoud bijvoorbeeld? Draag je in het dagelijks leven vaker gouden sieraden, dan lijkt het logisch om ook voor je trouwring voor ‘gewoon’ goud te kiezen. Maar misschien wil je juist dat je trouwring afwijkt en daardoor meer opvalt? Allemaal zaken om goed over na te denken. Als je gaat kijken en passen, kun je het beste beoordelen welke kleur trouwring het beste bij je past.

Waar koop je een trouwring?


Bij de plaatselijke juwelier, een speciaalzaak in een grote stad of juist online… Er zijn talloze plekken waar je kunt slagen voor een trouwring. Op ons platform hebben we al een selectie van gespecialiseerde winkels voor je gemaakt. Twijfel je over een ring bij de eerste winkel waar je gaat passen? Kijk dan zeker nog even door. Als je dé ring aan je vinger schuift, voel je gewoon dat dit ‘m is!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation