Hemelse haaraccessoires voor je bruidskapsel

Gek op sterretjes, maantjes en zo ongeveer alles dat met de hemel te maken heeft? Dan heb je geluk. Hemelse haaraccessoires voor je bruidskapsel zijn helemaal leuk. Zeg nou zelf, jij wil toch ook stralen zoals de sterren?

hemelse haaraccessoires tiara

Stervormige haaraccessoires bruidskapsel


Als je nog op zoekt bent naar haaraccessoires voor in je bruidskapsel, stop dan heel even en neem de tijd om te kijken naar de accessoires van Jennifer Behr. Mocht je haar sieraden nog niet kennen, dan gaat er nu waarschijnlijk een wereld voor je open. Van haarbandjes tot oorbellen tot tiaras en haarklemmetjes; ze heeft alles wat je wil hebben en zelfs nog meer. Het sterrenthema is nu enorm trending in de bruidswereld en daar speelt ze perfect op in.
hemelse bruidsaccessoires ster oorbellen

Stralende sterren als oorbellen


De kans is groot dat jij de bruidskapsel opgestoken draagt en dan kan je mooi showen met je nieuwe oorbellen. Vind je het hemelse sterrenthema ook zo geweldig? Kijk dan even naar de prachtige stervormige oorbellen van Jennifer Behr. Of kies voor de iets subtiele oorbellen met maantjes en sterretjes. Wil je eens asymmetrische oorbellen dragen? Dan kan je ook nog kiezen voor sterretjes aan de ene kant en maantjes aan de andere kant. Wij worden al hebberig, jij ook?

haaraccessoires hemels tiara

Tiara in je bruidskapsel


Als er iemand is die een tiara mag dragen, naast koninklijke leden, is het wel de bruid. Je hebt ook hele subtiele tiara’s, die voelen meer als een haarbandje met prachtige sieraden en zijn niet zo stijfjes. Haarband of tiara – wederom heeft Jennifer Behr (te) veel om uit te kiezen. Het sterrenthema blijft ze trouw, maar er is ook erg veel keuze in het bloementhema. Van super opvallend tot lichte glinstering in je bruidskapsel, voor elke bruid is er een mooie tiara of haarband.

hemelse haaraccessoires sterspeldje

Speldjes zijn mooie haaraccessoires


Geen zin in een tiara of teveel bling? Denk dan eens aan haarspeldjes. Haarspeldjes worden ernstig onderschat in het dagelijkse leven, maar bij bruidskapsels zijn ze echte life savers. Ze houden ze bruidskapsel de hele dag in de juiste vorm en hebben ook nog eens enorm veel klasse en, als je wilt, ook genoeg bling. Of je nou voor steentjes, vlindertjes, schelpjes, sterretjes of strikjes gaat, met deze haarspeldjes zie je geweldig eruit.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation