Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Glitter & glamour bruiloft | Sprankelend thema!

Zijn glitter en glamour en blingbling helemaal jullie ding? Willen jullie lekker gek doen en moet jullie bruiloft helemaal anders zijn dan die van andere stellen? Kies dan voor een glitter en glamour thema en ga lekker over the top!

Glitter en glamour thema

Glitter en glamour of blingbling gaat over alles wat blinkt. Letterlijk. Denk chroom en verchroomd. Blinkend en glanzend. Over the top en trendy. Grenzen zijn er niet, het gaat immers om opvallen en lekker gek doen! Als het om de bruid gaat kun je denken aan Swarovski steentjes, strass of andere glimmertjes met überhippe schoenen, opvallende sieraden, een trendy kapsel en mooi gelakte of gedecoreerde nagels



Op elkaar afgestemd

Echte glitter en glamour bereik je als alles op je huwelijksdag goed op elkaar en op het thema is afgestemd. Hoe perfecter hoe beter. Dat kun je bijvoorbeeld uitbreiden naar de trouwkaarten door daar als dresscode 'glitter en glamour' op te vermelden en een paar tips voor de gasten aan toe te voegen. Leuk als iedereen straks in stijl gekleed op jullie bruiloft komt en er samen met jullie een echte glamourparty van maakt!

Tekst: Pim Kisjes

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation