Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Gemeenten tarieven 2023 & officiële trouwlocaties

Als je gaat trouwen in 2023, dan wil je natuurlijk weten wat de trouwtarieven zijn en welke trouwlocaties beschikbaar zijn in jouw gemeente. Gelukkig hebben wij voor alle gemeenten deze informatie geüpdatet, zodat je goed voorbereid bent op jullie grote dag!

De trouwtarieven 2023 gemeenten

Elke gemeente in Nederland hanteert andere tarieven voor het trouwen. Het is daarom verstandig om vooraf te checken wat de kosten zijn in jouw gemeente. Op Trouwen.nl kun je gemakkelijk per gemeente de trouwtarieven voor 2023 vinden. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.


Ga naar Gemeenten voor trouwtarieven


Kiezen uit prachtige officiële trouwlocaties

Veel gemeenten bieden prachtige officiële trouwlocaties aan waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan een historisch stadhuis, een romantisch kasteel of een idyllische buitenplaats. Op onze website kun je per gemeente bekijken welke trouwlocaties beschikbaar zijn en welke sfeer deze locaties uitstralen. Zo vinden jullie gemakkelijk de trouwlocatie die bij jullie past!

Trouwen in een andere gemeente?

Willen jullie trouwen in een andere gemeente dan waar jullie wonen? Dat kan natuurlijk ook. Het is wel belangrijk om te checken welke voorwaarden er gelden voor het trouwen in een andere gemeente. Wij hebben deze informatie al voor je verzameld. Bekijk per gemeente de voorwaarden en kosten voor het trouwen als je niet in die gemeente woont.


Lees ook Trouwen aan zee op het strand van Vlieland


Meer informatie gemeente

Naast de trouwtarieven en trouwlocaties bieden gemeenten ook nog andere diensten aan die handig zijn om te weten. Zo kun je per gemeente vinden hoe je bijvoorbeeld een trouwboekje kunt aanvragen, welke voorwaarden er zijn om te trouwen en hoe je jullie voornemen kunt melden bij de gemeente.

Gemeente informatie omtrent trouwen makkelijk te vinden op Trouwen.nl

Op Trouwen.nl kun je alle informatie per gemeente gemakkelijk vinden. Of je nu op zoek bent naar trouwtarieven, trouwlocaties of informatie over trouwen in een andere gemeente, op Trouwen.nl vind je alles wat je nodig hebt voor jullie grote dag!


Ga naar Gemeenten voor meer informatieTekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation