Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Ga je trouwen in oktober of november?

…lees dan vooral even door! Want in deze twee herfstmaanden kun je er een heel mooie bruiloft in een warme sfeer van maken. In dit artikel reiken we diverse ingrediënten aan om er een top-bruiloftsfeest van te maken.

Trouwen in de herfst


Wil je in oktober of november trouwen? Een goede keuze! Waar nog veel bruidsparen kiezen voor de zomer, heb je in oktober of november vanzelf meer mogelijkheden om de locatie van jullie dromen vast te leggen. In de herfst is daarnaast de natuur op z’n mooist, dus de trouwfoto’s zijn gegarandeerd een kleurenspektakel in rood, oranje, roestbruin en geel! Daarnaast heeft een herfstbruiloft nog een extra voordeel: weinig mensen zijn in oktober of november op vakantie, waardoor al jullie naasten erbij kunnen zijn. En tot slot heb je in oktober en november nog voldoende aangename dagen; het is niet te heet, maar zeker in oktober ook nog niet echt winters.

Kleding voor een bruiloft in oktober


Voor een bruiloft in oktober of november is het zaak om rekening te houden met alle weerstypen. Qua kleding betekent dat: laagjes! Dat betekent niet dat je de jurk van je dromen moet laten schieten. Zorg gewoon voor een bolero of jasje voor over de jurk, zodat je bij wat frisser weer of wind lekker warm blijft. En misschien is het een goed idee om twee paar schoenen aan te schaffen: eentje voor buiten, en eentje voor binnen bij de ceremonie en het feest. Zo sta je niet met bemodderde schoenen voor het altaar, mocht het toch gaan regenen. Ziet het ernaar uit dat het op jullie dag druilerig weer wordt? Schaf nog snel mooie witte of doorzichtige paraplu’s aan. Of kies juist voor paraplu’s in een knalkleur die past bij het thema van jullie dag.
Een intieme herfstbruiloft


De herfst is het seizoen van de lampjes. Een intieme, sfeervolle bruiloft creëer je in dit seizoen met lampionnen, fakkels, kaarsjes, lichtjessnoeren… kortom: instant sfeer met licht in alle vormen! De warme kleuren die passen bij de herfst versterken het knusse sfeertje. Wollen plaids en versieringen in rood, oranje en geel geven jullie en alle gasten letterlijk en figuurlijk een warm gevoel. Proost met glühwein en warme chocolademelk en geniet!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation