Fleurige bruiloftdecoratie met bloemen

Bloemversieringen of –decoraties zetten een mooie en fleurige toon op jullie trouwdag. Samen met het bruidsboeket, de corsages, het bloemstuk voor de trouwauto of de trouwkoets en de bloemen voor de bruidsmeisjes, kun je de huwelijksdag feestelijk opfleuren met mooie bloemdecoraties op de locatie(s) waar jullie en jullie gasten die dag verblijven.

Op de receptie- en dinertafels bijvoorbeeld, aan de stoelen, de bloemblaadjes die voor jullie uit op de loper worden gestrooid, op de plek waar jullie elkaar het jawoord geven en ga maar door.


Smaken verschillen. Dat geldt ook voor de stijl van de bloemendecoratie. Waar de een kiest voor ingetogen en subtiel, pakt de ander uit met uitbundige bloemen in allerlei kleuren. Allebei goed, zolang de stijl bij jullie past. Wat het afmaakt is dat de bloemendecoraties qua bloemenkeuze en kleuren op elkaar zijn afgestemd en als het ware een eigen thema vormen. Veel trouwlocaties kunnen de bloemendecoratie voor jullie verzorgen. Dat heeft als voordeel dat alle ruimtes feestelijk worden gedecoreerd waarbij je er zelf geen omkijken naar hebt.


Wil je meer? Ben je op zoek naar een persoonlijke stijl? Of wil je de bloemenversieringen helemaal in lijn met al het bruidswerk hebben? Schakel dan de bloemenspecialist in die al jullie bruidswerk maakt of vraag een weddingplanner of -stylist. Om problemen te voorkomen is het handig om dit vooraf met de trouwlocatie(s) te bespreken.

Wil je nog meer voorbeelden zien van mooie bloemdecoraties? Kijk dan voor meer inspiratie op onze Pinterest pagina of neem een kijkje op de websites van de professionals op trouwen.nl.

Pim Kisjes
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation