Welke.nl

Er mooi uit zien op je bruiloft

De voorbereidingen om er mooi uit te zien op je bruiloft beginnen natuurlijk bij het kopen een trouwjurk! Je bruiloft is namelijk hét moment waarop jij hoort te stralen en in het middelpunt hoor te staan. Een trouwjurk kopen is voor veel vrouwen dan ook een meisjesdroom die waar wordt. Neem dus lekker een paar vriendinnen of je moeder mee op zoektocht naar de perfecte trouwjurk, en maak er een gezellig uitstapje van. Ben jij benieuwd waar je verder, naast je prachtige trouwjurk, nog aan moet denken als je er mooi uit wilt zien op je bruiloft? Wij geven je 3 onmisbare tips.

Zorg voor de juiste accessoires


Een trouwjurk kopen is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van je look op je bruiloft, maar vergeet ook de accessoires en details niet! Verdiep je bijvoorbeeld tijdig in bruidskapsels en make-up, en maak een afspraak om wat verschillende opties uit te proberen. Daarnaast mag je natuurlijk de accessoires zoals elegante maar comfortabele schoenen, lingerie en sieraden niet overslaan. Ti Sento sieraden zijn een goed voorbeeld van elegante zilveren sieraden die je trouwjurk complementeren, maar niet té opvallend zijn. Bovendien vind je Ti Sento sieraden in verschillende stijlen en prijsklassen, en zijn dus ook geschikt als je trouwjurk iets duurder uit viel dan je had begroot!

Verwen jezelf


Om er op je trouwdag op je allermooist uit te zien kun je het beste de weken voor je bruiloft al beginnen met een aantal voorbereidingen. Plan bijvoorbeeld een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste, kapper, manicure en pedicure. Maar ook een bezoekje aan de sauna en een zonnebankje of spraytan zullen wonderen doen voor je uiterlijk. Daarnaast kan wat extra slaap, beweging en gezonde voeding er voor zorgen dat jij er extra stralend en gelukkig uit ziet op je grote dag. Verwen jezelf en je uiterlijk dus net een beetje extra. Je bruiloft duurt dan misschien maar één dag, maar de foto’s zijn wel voor altijd.

Ontspan en geniet


Tot slot komt echte schoonheid natuurlijk van binnenuit. Zorg dat je op tijd begint met de voorbereidingen, en de dagen voor de bruiloft een niet te strakke planning hebt. Zo kun je hopelijk uitgerust en ontspannen op je bruiloft arriveren en er ook echt van genieten. Probeer daarnaast het gevoel dat alles perfect moet zijn los te laten. Geen enkele bruiloft verloopt vlekkeloos, maar zolang jij ontspant en geniet zal je er in ieder geval prachtig uit zien en een ontzettend mooie dag beleven!
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation