Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Eerdaags 5, 10, 15, 20 of 25 jaar getrouwd? Vieren maar!

Is het binnenkort tijd om jullie jubileum te vieren? Hoe lang je ook bent getrouwd, het opnieuw vieren van jullie trouwdag is altijd leuk. Het is goed voor de liefde. In dit artikel hebben we leuke ideeën om allerlei soorten jubilea te vieren. Lees snel verder!

5 jaar getrouwd vieren

Zijn jullie strakjes alweer 5 jaar getrouwd? Wat vliegt de tijd, hè? Dit jubileum kun je perfect vieren door familie en dierbare vrienden uit te nodigen voor een borrel of tuinfeest. Zo zijn jullie allemaal weer eventjes samen en hou je het toch knus en bescheiden!

Verrassing 10 jaar getrouwd

Tien jaar getrouwd zijn is een hele prestatie en zeker een feestje waard. Geef een verrassingsfeestje op een locatie of verras je partner met een weekendje weg in Nederland. Neem lekker de tijd voor elkaar en kom helemaal tot rust. Het is voor elk stel wel eens goed om zonder afleidingen aandacht voor elkaar te hebben!

15 jaar getrouwd cadeau

Wauw, 15 jaar alweer… Dit vraagt om een speciaal cadeau aan elkaar! Geef een mooi sieraad of bijvoorbeeld een horloge. Is er iets anders bijzonders waarvan je weet dat je partner het al een poos heel graag wil hebben? Dan is dit het moment!

Wat te doen bij 20 jaar getrouwd?

Je hebt elkaar cadeaus gegeven, je bent met z’n tweetjes weggeweest, je hebt een feest gegeven… Wat nu te doen bij 20 jaar getrouwd? Betrek anderen erbij! Pak je gezin bij elkaar en ga heerlijk een dagje, weekendje of misschien zelfs wel een hele week samen weg. Genieten!

25 jaar getrouwd? Extra vrije dag!

Wist je dat je recht hebt op een vrije dag wanneer je 25 of 40 jaar getrouwd bent? Dit geeft ruimte om het extra groots te vieren. Als je dat zou willen, althans. Soms is een rustig dagje met z’n twee ook best wel heel lekker. En als je al 40 jaar bent getrouwd, kunnen we ons ook wel goed voorstellen dat al die poeha van een groot feest niet meer hoeft. Weekje Bahamas dan maar?

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation