Een simpel bruidsboeket: zó mooi!

‘Less is more’ wordt wel eens gezegd. En vaak is dat zo: de meest simpele zaken kunnen juist het meest krachtig of mooi zijn. Wil je uitpakken voor jullie bruiloft en er oogverblindend uitzien? Dan kan juist een eenvoudig bruidsboeket een mooie toevoeging zijn op jouw verschijning.

Bruidsboeket in pasteltinten


Een bruidsboeket in pasteltinten is super romantisch en lieflijk. Een witte basis met een paar pioenrozen of gewone rozen in oudroze of heel licht oranje is prachtig. De dotjes zachte kleur springen er uit zonder teveel de aandacht te trekken.

Simpel klein boeket


Juist een klein bruidsboeket is geschikt voor wie alle aandacht op de jurk wil vestigen. Het is ook nog eens handig, want een klein boeketje houd je makkelijk vast en is ook bij het maken van de foto’s geen storende factor.


Voorbeelden van een bruidsboeket


Zoals je van ons gewend bent, geven we je altijd alle bruidsinspiratie. Ook op het gebied van een simpel, stijlvol bruidsboeket vind je op onze site veel voorbeelden. Kijk rond en wie weet zie je wel hét boeket waar je blij van wordt. Wat denk je bijvoorbeeld van een boeket dat bestaat uit drie Aronskelken? Of een creatie die bestaat uit een paar witte rozen omhuld door gipskruid? Laat de foto van het boeket van je keuze zien aan je bloemist en geef er je eigen draai aan om het persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld met een simpel wit lint om het boeket heen. Of laat jouw lievelingsbloem in het boeketje verwerken.Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation