Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een BABS zoeken: wij helpen je op weg!

Naast de trouwambtenaar van de gemeente, kan de trouwceremonie ook geleid worden door een BABS. Wie kies jij als jullie Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand? Natuurlijk kun je voor inspiratie terecht op ons eigen platform!

BABS op Trouwen.nl

Zoals je van ons bent gewend, nemen we je al veel uitzoekwerk uit handen. Je vindt hier tientallen mannen én vrouwen die jullie ceremonie tot in de puntjes kunnen leiden. De BABS op onze site werken door het hele land of richten zich specifiek op een regio: van Zwolle tot Haarlem en van Huizen tot Breda. Door de handige zoekfunctie kun je gericht zoeken op een regio.

Wat doet een BABS?

De ambtenaar die jullie in de echt verbindt, drukt eigenlijk een grote stempel op de dag. Is hij of zij serieus of juist een lolbroek? Is het een type dat je direct mag, of vind je het maar een rare man of vrouw… Allemaal onzekerheden waar je eigenlijk niet mee wil zitten op je trouwdag. Een BABS kies je zelf en zo laat je niets aan het toeval over. Op die manier zorg je ervoor dat jullie getrouwd worden door iemand waar je een klik mee hebt. Een BABS kan een ceremonie een extra bijzondere en persoonlijke touch geven.

Christelijke BABS

Op zoek naar een BABS die zelf een Christelijke geloofsovertuiging heeft? Ook dat kan. Er zijn zeker BABS die zelf Christen zijn; je vindt ze via internet of wellicht kun je het navragen bij de kerk in jullie gemeente.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation